IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta del CT Serramar campió de Catalunya de tennis i subcampió...

Ian Barroeta del CT Serramar campió de Catalunya de tennis i subcampió en dobles

Les instal·lacions del GEiEG de Girona van acollir una nova edició del Campionat de Catalunya S11, proclamant-se campions en la competició individual, amb destacat protagonisme de Ian Barroeta del Club Tennis Serramar de la Ràpita.

En el quadre masculí es van enfrontar en la final els dos principals favorits i primers caps de sèrie; Álvaro García (1) i Ian Barroeta (2), que havien accedit a la final del torneig, sense cedir ni un sol set en tot el torneig i mostrant un alt nivell de joc. La victòria final va ser per a Ian Barroeta, superant Garcia (RCTB1899) per 6/4 6/2.

En els quadres de dobles, victòria per Natàlia Heras (CTN Sant Cugat) i Liliana Chetry (CT Els Gorchs) i de Luca Daraban (RCTB1899) i Izan Hernández (CT Andrés Gimeno) sobre Ian Barroeta (CT Serramar) i Daniel Culleré (CT LLeida) per 6/7(7) 7/6(4) 10/7.