IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta perd en semifinals al primer torneig del Rafa Nadal Tour

Ian Barroeta perd en semifinals al primer torneig del Rafa Nadal Tour

Ian Barroeta, no va poder accedir a la final del primer torneig del Rafa Nadal Tour, disputat a les instal·lacions del Reial Club Tenis de Barcelona 1899. En la categoria sub-14, El tenista rapitenc, que partia com a tercer cap de sèrie, no va poder superar en semifinals, davant el segon cap de sèrie Izan Bañares.

El jugador madrileny es va imposar després de remuntar, en tres sets molt igualats i emocionants per 2/6, 7/6, 6-1, superant després en la final a Marco Quesada del Club Tenis Alborán.

La passada temporada, Bañares campió del torneig, ja va ser el botxí de Barroeta, en les semifinals del Màster del Nadal Tour by Santander, disputat a les instal·lacions del Rafa Nadal Academy, circuit juvenil, en benefici de la Fundación Rafa Nadal, en el qual Van participar 1.700 jóvens jugadors de més de 60 nacionalitats de les categories sub-12, sub-14 i sub-16, tant femenines com masculines.

L’alumne del Club de Tenis Serramar de la Ràpita va participar en la categoria aleví, i havia obtingut la classificació com a tercer en el rànquing, després de les victòries de Barcelona, Gran Canària i València.

En aquesta edició el Rafa Nadal Tour consta de 7 tornejos i el Campionat d’Espanya infantil, el disputat a Barcelona, Sevilla, Valldoreix, Gran Canària, València, Madrid, Gijón i la final amb el Màster de Mallorca.