IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta supera al balear Toni Escarda en la final del Warriors...

Ian Barroeta supera al balear Toni Escarda en la final del Warriors Tour de Tarragona

Ian Barroeta va justificar la seua condició de primer cap de sèrie, i es va adjudicar el triomf en el torneig Warriors Tour del Club Tennis Tarragona en la categoria aleví, sense perdre cap set. L’alumne del Club Tennis Serramar de la Ràpita, es va imposar en la final amb autoritat per 6-1, 6-3 al balear Toni Escarda, segon cap de sèrie. Abans havia eliminat en les semifinals a Alvaro Garcia (CT Lleida), 6-3,6-1, en quarts de final a Luca Daraban (RCT Barcelona 1899), sisé cap de sèrie, i en octaus a Marcel Pons (CT Tarragona), per un doble 6-0. En la primera eliminatòria del quadre final, havia quedat exempt, per la seua condició de cap de sèrie.

Ian Barroeta continua protagonitzant una temporada amb excel·lents resultats, després d’haver-se proclamat campió individual i subcampió de dobles de Catalunya S11, a Girona, i en tres edicions del Torneig Circuit Rafa Nadal Tour, a Barcelona, Las Palmas i València. També va ser semifinalista al Campionat d’Espanya aleví disputat a Almeria, on va perdre davant el madrileny Izan Bañares, que es va proclamar després campió. Abans del de Tarragona, ja s’havia imposat en el torneig Warriors Tour de Castelló, i dobles en el Kids Cup U 12 de l’Academy Emilio Sánchez Vicario.

Per a la finalització del Torneig Warriors Tour, resten dos tornejos, el de Barcelona del 29 d’agost al 3 de setembre, i el de Valencià del 5 a l’11 de setembre, i també el mes de setembre tindrà lloc a la ciutat alacantina de Villena, el Màster Juan Carlos Ferrero Equelite Academy, entre els jugadors que hagin acumulat més punts.

L’últim torneig del Circuit Rafa Nadal Tour, serà a Bilbao del 10 al 18 de setembre, i finalitzarà del 3 al 6 de novembre amb el Màster de Mallorca.