IniciMotorIker Garcia ha començat amb bones sensacions el Mundial de Superbike en...

Iker Garcia ha començat amb bones sensacions el Mundial de Superbike en la categoria SSP300

Iker Garcia Abella ha començat la seua participació al Campionat del Món de Superbike en la categoria SSP 300, en les dues primeres proves al Motorland d’Aragó i el circuit d’Assen. El jove pilot de les Cases d’Alcanar pertanyent a l’equip Yamaha, va acabar en onzena posició en la primera carrera i va patir una caiguda en la segona quan rodava amb el grup davanter, al circuit d’Alcanyís.

El cap de setmana passat es va disputar la segona prova al circuit d’Assen al Països Baixos, on també va puntuar, ocupant la quinzena i tretzena posició, rodant en uns temps molt ràpid i entrant a línia de meta a només un segon de la victòria.

En aquest inici de campionat el pilot casenc es troba amb molt bones sensacions: “he rodat molt ràpid a les dues carreres, amb temps molt ràpids i lluitant pel podi. Aquesta categoria és molt igualada on acabem 15 o 20 pilots lluitant pel podi amb unes curses molt lluitades i emocionants”.

Iker Garcia ocupa la setzena posició amb 9 punts, d’una classificació general encapçalada per Álvaro Díaz amb 70, seguit per Marc Garcia, el seu company de l’equip Yamaha amb 62.

La tercera prova del Mundial SBK en la categoria de SSP 300,es disputarà el 22 de maig al circuit portugués d’Estoril, per continuar el 12 de juny amb la prova al circuit italià Marco Simone de Misano, el 31 de juliol a l’Autòdrom Most de la República Txeca, per continuar el mes de setembre, l’11 al Nevers Magny a França, i el 25 al Circuit de Catalunya a Barcelona, finalitzant el 9 d’octubre a l’Autòdrom Internacional do Algarve a Portugal.