IniciMotorIker Garcia s'imposa en la prova del circuit d'Assen i segueix líder...

Iker Garcia s’imposa en la prova del circuit d’Assen i segueix líder de el European Cup Yamaha R3

Iker Garcia (Arco Moto R University Team) va aconseguir la victòria en la tercera prova puntuable de l’European Cup Yamaha R3, disputada al circuit d’Assen dels Països Baixos, i augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general.

El pilot de les Cases d’Alcanar va acabar en la quarta posició de la Superpole, i en la primera carrera va veure com en l’últim tram s’avançava el pilot brasiler Humberto Maier, per entrar en segon lloc, mentre Adrian Rodríguez Martin ocupava el tercer esglaó del podi. En la segona carrera, Iker no va donar opció als seus rivals, finalitzant en primer lloc per davant de l’eslovac Martin Repak (Repak Racing Team) i el britànic Fenton Harrison Seabright (FHS Racing).

Després de les proves de Misano, Donington Park i Assen, Iker Garcia ocupa el primer lloc de la classificació general amb un total de 117 punts, seguit del britànic Fenton Harrison Seabright, amb 78 i Juliana Giral amb 77.

La pròxima cita de l’European Cup Yamaha R3, serà els dies 6 i 7 d’agost, al circuit de Most a la República de Txèquia.