IniciFutbol salaInici del curs d'àrbitres i assistents de futbol sala amb un augment...

Inici del curs d’àrbitres i assistents de futbol sala amb un augment d’àrbitres femenines preinscrites

El curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de Futbol Sala en format digital ha donat el tret de sortida aquest dilluns, 6 de juliol de 2020 amb 35 àrbitres femenines preinscrites, una xifra que suposa el 17% del total dels alumnes.

Inici del primer torn amb augment d’àrbitres preinscrites. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala ha iniciat el primer torn del curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de Futbol Sala, que es realitzarà de forma telemàtica del 6 al 16 de juliol de 2020. A més, el CTAFS manté obertes les inscripcions per al segon torn del curs, que es farà del 20 al 30 de juliol i també de forma digital, per a tots els interessats i interessades a exercir de col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent.

En els dos cursos digitals, de moment hi ha 205 alumnes preinscrits, dels quals, 152 han estat aptes. En el primer torn, 81 alumnes realitzaran el curs dividits en tres grups, mentre que 71 alumnes estaran al segon torn, tot i que el CTAFS manté les inscripcions obertes. Durant el curs, cada grup tindrà un tutor i l’Escola del CTAFS comptarà amb 10 professors per impartir les diferents assignatures. 

La inscripció al curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’ha de realitzar telemàticament omplint el següent formulari d’inscripció.En aquest curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de Futbol Sala hi ha hagut un augment en el nombre d’àrbitres femenines preinscrites. Dels 205 alumnes preinscrits al curs, 35 són dones, la qual cosa suposa un 17% del total. Una vegada més, el CTAFS aposta per a la formació i per a l’increment de l’arbitratge femení en el futbol sala català, impulsat per les darreres promocions de l’Escola del CTAFS i a la campanya #Orgullosa de la Federació Catalana de Futbol.

Durant la temporada anterior, dels 570 àrbitres que estaven afiliats al CTAFS, 66 eren dones, repartides per a les diferents delegacions de l’LCFS. Unes xifres que suposen el 12% del col·lectiu arbitral. De les 66 àrbitres femenines, 32 exerceixen com a àrbitra principal, que suposa un 7% dels àrbitres principals. Per altra banda, hi ha 34 àrbitres assistents femenines, una xifra que suposa el 38% del total. 

El CTAFS continuarà treballant, una temporada més, per al creixement de l’arbitratge femení dins del col·lectiu arbitral apostant per elles en esdeveniments importants com són els Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala o la Fase Final Prebenjamí i Miniprebenjamí de futbol sala.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies