IniciPoliesportiuAtletismeInici positiu de la Campanya "Sales 2020 - la il·lusió d'un territori'

Inici positiu de la Campanya “Sales 2020 – la il·lusió d’un territori’

La campanya de crowdfunding a la plataforma Verkami, per col·laborar amb Llorenç Sales, de la UA Montsià, en l’intent d’aconseguir el repte de poder competir en la prova dels 1.500 metres llisos, en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020, ha començat esta setmana amb molt bona acollida, a les 24 hores de començar la campanya, ja s’havia recaptat un 40 per cent de l’objectiu inicialment previst.

El projecte batejat amb el nom “Sales 2020: la il·lusió d’un territori”, té com a objectiu aconseguir els recursos materials necessaris perquè l’atleta de la Galera, pugui dedicar-se exclusivament i tenir més facilitats per dur a terme la seva preparació i competir amb moltes més garanties. Hi ha diverses línies de col·laboració, entre elles el finançament particular.

Llorenç Sales es troba en l’actualitat a Potchefstroom (Sud-àfrica) fins al 23 de desembre, formant part d’un grup d’atletes convocats per la Federació Espanyola d’Atletisme, a la modalitat de mig fons, per preparar els pròxims compromisos internacionals.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 15

Últimes notícies