IniciPoliesportiuCiclismeInscripcions obertes per a la Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l'Ebre

Inscripcions obertes per a la Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l’Ebre

Avantebre organitza la primera edició de la Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l’Ebre, activitat esportiva que tindrà lloc el 8 de maig. Es tracta d’una activitat esportiva inscrita a la Federació Catalana de Ciclisme, la qual està pensada tant per a dones Federades, com a no Federades, majors de 18 anys.

La marxa de caràcter no competitiva, compta amb punts d’avituallaments sòlids/líquids, servei de WC per a les participants i en cas necessari serveis d’assistència mèdica.

Les participants podran optar per dos recorreguts, un de més curt de 62 quilòmetres per Tortosa – Bítem – Benifallet – Pinell de Brai – Xerta -Aldover – Tortosa i l’altre més llarg de 118, que transcorrerà per Tortosa – Bítem – Benifallet – Pinell de Brai – Xerta – Aldover- Tortosa- Roquetes – Mas de Barberans – Santa Bàrbara- Amposta – Tortosa.

La data límit de les inscripcions és el 24 d’abril de 2022. La recollida de dorsal es farà el dissabte 7 de maig a partir de les 11:30 hores al Pavelló Firal de Tortosa. Al llarg del dia hi haurà una exposició d’articles i productes relacionats amb el ciclisme, i activitats preparades per a tothom que vulga venir a gaudir de la jornada. La sortida de les dues marxes serà a les 8:30 hores des del Pavelló Firal de Tortosa.

Els beneficis aniran destinats al projecte “Teixint Esperances” d’AvanTEbre, el qual fomenta la inserció sociolaboral i l’empoderament de dones víctimes de violència de gènere.

La “Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l’Ebre”, té el suport de l’Institut Català de la Dona de la Generalitat de Catalunya així com del Consell Català de l’Esport i la Secretaria d’Igualtat i Feminismes, la col·laboració dels 4 Consells Comarcals i dels Ajuntaments per on passa la marxa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 24

Últimes notícies