IniciPoliesportiuGimnàstica RítmicaIsabel Bolea sèptima classificada i diploma al Campionat d'Espanya Nacional Base de...

Isabel Bolea sèptima classificada i diploma al Campionat d’Espanya Nacional Base de Gimnàstica Rítmica

Isabel Bolea va obtenir diploma després de finalitzar en una meritòria sèptima posició, al Campionat d’Espanya Nacional Base Individual Divina Seguros de Gimnástica rítmica, que es disputa del 18 al 23 d’abril al Navarra Arena de Pamplona, amb la participació de m’és de 1.400 gimnastes procedents de 402 clubs de 20 federacions de tota Espanya.

La representant del Club Rítmica Tortosa, ha culminat una gran temporada, ocupant les primeres posicions i aconseguint el diploma, en la categoria infantil del 2010, amb participació de 162 gimnastes.

Isabel Bolea, va tenir una nota de 18.550 per acabar sèptima, només superada per Ariadna Nuñez (Benimaclet), medalla d’or amb 20.500; Patrícia Solla (Vallisoletana), plata amb 19.800; Paula Blas (Rítmica Ros), bronze amb 19.800; Irene López (CG Catalunya), 19.400; Daniela Fernández (CGR Móstoles), 19.150 i Victòria Pérez de Bustos (Ritmica Ros), 18.750.

El passat mes de març va guanyar-se la classificació amb una excel·lent actuació al Campionat de Catalunya, disputat al Pavelló Municipal dels Saioners de Santa Coloma de Farners, en el que va ocupar la tercera posició.