IniciPoliesportiuCiclismeIvan Rovira tercer cadet al Bicircuit 2022

Ivan Rovira tercer cadet al Bicircuit 2022

Un any més, dins la programació del BiCircuit 2022, el Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) va acollir diverses proves de caràcter competitiu dins del calendari de Copa Catalana de carretera. La matinal del diumenge 10 de juliol va comptar amb tres sortides diferents en un escenari de luxe com és el circuit vallesà, destacant una nova prova de sortida exclusiva de Copa Catalana de Fèmines.

Totes les categories de fèmines de cadet, júniors, sub23, elits i màsters tindran una prova única. També va puntuar per la Copa Catalana de Fèmines Cadet, Júnior i Màster, que amb la nova normativa d’aquest 2022 s’han sumat a la competició.

La competició va començar amb una primera prova de la Copa Catalana Cadet masculina, en el seu catorzè dia de competició puntuable, també després de córrer el cap de setmana anterior a La Garriga i Terrassa.

Els cadets van efectuar un recorregut de 54 quilòmetres, rodant a una mitjana de 39,15 Km/h. La primera i segona posició van ser per als components de l’Autovivo Grup Trek CCSB, Leo Ucher i Yeeray Capilla, i tercer Ivan Rovira, els tres amb 1:22’46”, en sèptima posició amb el mateix temps Matisse Van, mentre Robert Giné i Pol Viladoms van entrar en divuitena i dinovena posició respectivament a 7 segons, pel que fa als millors representants de la Penya Ciclista Baix Ebre, que va ser tercer per equips.

En la categoria cadet femenina les components de la Penya Ciclista Baix Ebre, Ainara Inarejos, Mar Piñol i Raquel Martos, van ocupar la tercera, sexta i octava plaça.