IniciPoliesportiuCiclismeIvan Viladrich en dotzena posició en la prova d'Alcobendas de la Copa...

Ivan Viladrich en dotzena posició en la prova d’Alcobendas de la Copa Espanya de ciclocròs

Ivan Viladrich va finalitzar en la dotzena posició del IX Ciclocròs Ciudad de Alcobendas Enbici, en la categoria junior amb un total de 38 participants. 400 / 5000 Amb l’organització del Club Ciclista EnBici, aquesta prova es va disputar en un circuit situat al Parc Anabel Segura, amb una longitud d’aproximadament tres quilòmetres, i el 95% ciclista, compost per carretera, camí, bosc i prat amb una amplada mínima de tres metres i on els crossbikers es van trobar obstacles com a monticles, taulons, pujades a peu i sorra.

Els representants de la Fundació Teika, van acaparar les primeres posicions, amb triomf d’Ivan Gomar, amb un temps de 41’09”, seguit de Raül Mira,41’19” i Pau Martí, 41’30”. Ivan Viladrich va invertir un temps de 42’42”.

La pròxima prova puntuable de la Copa Espanya de ciclocròs es disputarà el 19 de desembre a Tarancón.