IniciCiclismeBTTIvan Viladrich en sexta posició de la categoria cadet a l'Open de...

Ivan Viladrich en sexta posició de la categoria cadet a l’Open de Barcelona de BTT

ESPORTS // Ivan Viladrich (Granfons-SBHotels Terres de l’Ebre), va finalitzar en una meritòria sexta posició de la categoria cadet, a l’Open Internacional de Barcelona de BTT, que un any més representava l’estrena de la temporada catalana de XCO a Sant Vicenç dels Horts.

La cita del Baix Llobregat va tornar a tenir un extraordinari circuit de 5 quilòmetres pels camins de la muntanya de Sant Antoni en el barri Can Costa, amb sortida i arribada a l’Institut Frederic Mompou, dissenyat pel Club La Familia BTT, amb una exigència tant en el desnivell com a nivell tècnic, celebrada per tots els participants. La matinal es va repartir amb quatre proves que var tindre un nivell de participació altíssim, com demostren els guanyadors de talla nacional en totes les categories.

La cursa inscrita en el calendari estatal va compta amb un total de 943 participants, complint amb els protocols de protecció contra la covid-19, amb limitació d’accés i registre necessari per la zona de tècnics. Els guanyadors van ser Jofre Culell (Primaflor Modraker Xsauc) i Natalia Fischer (Fischer Scott).

Ivan Viladrich va invertir un temps 35:49, entrant a 54 segons d’Arnau Font (Mondepra-Radilkalbikes), el guanyador de la categoria de cadets. En Màster-30, Àlex Marrasé (Alt Maestrat Rodant Prop), va finalitzar en vint-i-cinquena posició, amb un temps d’1:21:16, en una categoria en la qual es va imposar Jordi Espinar (Club Probike), 1:06:54.