IniciPoliesportiuCiclismeIvan Viladrich novè als Campionats Escolars 2021 de ciclisme en la categoria...

Ivan Viladrich novè als Campionats Escolars 2021 de ciclisme en la categoria cadet

Ivan Viladrich va finalitzar en novena posició en la prova de carretera en la categoria cadet, dels Campionats d’Espanya Escolars de ciclisme 2021, en la que va competir com a representant de la selecció catalana. La victòria final va ser per a Hugo Franco amb un temps de 50’33”, seguit en segon i tercer lloc respectivament pels dos representants balears, Miquel Vidal, 51’42”, i Joan Mir, 52’30”. Ivan Viladrich va ser novè, el segon català amb 54’12”, per darrere d’Arnau Font, quart amb 53’26”. Pel que fa a la resta de components de la selecció catalana, Carlos Gámez va ser quinzè i Pau Arteman es va haver de retirar.

La prova de BTT per als cadets, va arrencar a la localitat madrilenya de Vila de Prado i va resultar molt igualada al principi, fins que l’andalús Hugo Franco va decidir canviar el ritme per entrar en meta en solitari amb un bon avantatge. El biker de Jerez, subcampió d’Europa de BTT-XCO, seria secundat al podi pels balears Mikel Cerdà i Joan Mir, que a més aixecaven a la seva selecció a la part alta del calaix per equips.