IniciMotorJeremy Alcoba amb la nova equipació del projecte Indonesian Racing Team Moto

Jeremy Alcoba amb la nova equipació del projecte Indonesian Racing Team Moto

ESPOTS // Jeremy Alcoba ja llueix la nova equipació amb la qual competirà la temporada 2021, amb el projecte del recent nascut Indonesian Racing Team Moto 3, presentat el passat diumenge amb l’absència del propietari Fausto Gresini, ingressat el passat 26 de desembre a l’Hospital Maggiore Carlo Alberto Pizzardi de Bolonya a causa de la covid-19.

La formació amb l’hispà-argentí Gabri Rodrigo y el jesusenc Jeremy Alcoba, tindrà la nova denominació d’Indonesian Rarcing Team Gresini Moto 3, amb el nou patrocini, per la incorporació de l’empresa de gestió d’esdeveniments i esports d’Indonèsia.

El tradicional blanc i blau identificatiu de l’equip fins al 2020 amb Kommerling com a espònsor principal, canvia amb una combinació ara “rossoneri“, donant pas als colors roig i negre, que destacarán sens dubre a la graella de sortida de les proves del Mundial de Moto 3, i que han impressionat a Jeremy “el canvi de color m’ha deixat sense paraules, era molt partidari dels colors clàssics anteriors, però este nou aspecte de Honda em sembla molt atractiu”.

Confia a poder competir sense problemas “tinc l’esperança que la covid-19 ens deixi córrer i que el calendari segueixi sent el mateix – va dir Alcoba durant la presentació -, les ganes de descobrir nous circuits són grans. Haurem de fer-ho millor sobretot els dissabtes, i en carrera, apuntar sempre al top 5, potser amb algunes victòries. Sempre vam patir una mica pel tema de l’aerodinàmica i el pes, però estem preparats per treballar i lluitar per les primeres posicions. El canvi de color és absolutament captivador”.

Jeremy Alcoba que va tindre paraules de record per al patró de l’equip Fausto Gresini “espero que es recuperi del tot i que el poguéssim tindre aviat entre natros”, està entrenant tot l’hivern preparant l’inici del Mundial, que si ho permet la covid-19, està previst els dies 26, 27 i 28 de març al circuit de Losail de Qatar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 22

Últimes notícies