IniciMotorJeremy Alcoba començarà la prova del GP Qatar des de la segona...

Jeremy Alcoba començarà la prova del GP Qatar des de la segona fila de la graella de sortida

EMD JESÚS // Bones sensacions per a Jeremy Alcoba i l’equip indonesi Racing Gresini Moto3 en la primera sessió decisiva d’aquesta temporada. La qualificació de Losail va mostrar als dos pilots de Gresini en gran forma amb Jeremy Alcoba i Gabriel Rodrigo lluitant per la pole position des de la primera volta.

Llàstima per al pilot jesusenc al que un petit inconvenient el va obligar a romandre massa temps a boxes, i li van restar més opcions encara de lluitar per les tres primeres places- Al final Alcoba, va ocupar una meritòria quarta posició, i començarà des de la segona fila de la graella de sortida el diumenge a la tarda a partir de les 16 hores.

En la primera fila estarán el sudafricà Darryn Binder (Patronas Sprinta Racing), el jove debutant balear de 16 anys Izan Guevara (Spa Gas Gas) i l’escocès John McPhee Patronas Sprinta Racing), Daryl  Binder ha destrossat el crono (2’04.075) i el rècord absolut de volta ràpida. En el seu debut amb l’Honda del Petronas Sprinta (l’any passat pilotava una KTM) ha demostrat que és un dels més ferm aspirants, encara que al final estava pendent d’una investigació per part dels comissaris de la FIM, per una acció en els últims segons amb Jaume Masià.

“Ho estava fent molt bé avui i en aquesta volta ràpida potser podria haver-ho fet millor. En l’últim sector amb les corbes ràpides he pogut fer una mica més. Certamen hem passat de l’última posició en la FP1 a la quarta en la qualificació, per a mi, que no sóc un pilot de volta molt llançat està prou bé. Hi ha alguns detalls per arxivar, però aquí estem amb ganes de lluitar pels primers llocs”.