IniciMotorJeremy Alcoba finalitza catorzè a Assen i torna a puntuar al Mundial...

Jeremy Alcoba finalitza catorzè a Assen i torna a puntuar al Mundial de Moto 2

Jeremy Alcoba, comença les vacances d’estiu tan esperades, amb dos punts valuosos al Campionat Mundial després del catorzè lloc a Assen.

El pilot jesusenc molt ansiós ha lluitat per un últim resultat positiu, començant la cursa de 23 voltes des de la vint-i-tresena posició, i de mica en mica s’ha obert camí cap a la consecució dels punts, que finalment ha aconseguit fer a la penúltima volta de la cursa. En els darrers metres ha pogut millorar la seua quinzena posició, per finalitzar en la catorzena i mirar cap al Gran Premi de Gran Bretanya amb dos punts més al Campionat del Món.

Aquests dos punts són certament una benedicció per a recuperar la seua confiança, tal com reconeixia després de la prova. “Vaig començar a sentir-me millor, i quan això passa tot es torna més suau i fácil. Ara espero amb ànsies unes bones vacances d’estiu on em pugui relaxar i entrenar. Vull estar llest per a les properes curses a l’agost. Quan faci bon temps podem provar altres coses per a l’últim tram de la temporada i la següent”.

El mànager de l’equip Jürgen Lingg, analitzava l’actuació del pilot jesusenc “Jeremy va tenir un ritme sòlid a la cursa, però també va vacil·lar. Va ser una mica lent al principi, després estava fent molt bons temps, fins i tot alt 1:37s, el que hauria estat suficient per molt més amunt al camp, però després es va trencar de nou i estava pilotant molt fort de nou al final. Espero que hagi après una mica d’aquesta carrera que pugui portar Silverstone per poder començar immediatament a un nivell superior”.

La victòria ha estat per a Augusto Fernández, compartint podi amb el japonès Ai Ogura, que ha estat segon, i el britànic Jake Dixon, tercer. Alcoba ha entrat catorzè a +19.188. Continua líder a la classificació general, l’italià Celestino Vietti, amb 146 punts, seguit d’Augusto Fernández amb idèntica puntuació i Ai Ogura amb 145. El pilot jesusenc és dinovè amb 33.

Ara s’obre un parèntesi al Campionat Mundial de Moto 2, de cinc setmanes, i Jeremy Alcoba ara comença la segona meitat de la temporada, que tindrà el seu inici oficialment del 5 al 7 d’agost de 2022 al Circuit de Silverstone de Gran Bretanya, amb una sensació positiva.