IniciMotorJeremy Alcoba finalitza catorzè en la segona prova d'Àustria i és manté...

Jeremy Alcoba finalitza catorzè en la segona prova d’Àustria i és manté en el top-10 del Mundial de moto 3

ESPORTS // Com en anteriors proves les bones sensacions de la sèrie eliminatòria no es van confirmar per a Jeremy Alcoba (Indonesian Racing Gresini). El pilot jesusenc en el circuit Red Bull Ring Spielberg, va ocupar el catorzè lloc de la segona prova al circuit austríac del Mundial de Moto 3, sense treure profit de començar en la primera fila de la graella de sortida, després de la seua gran actuació ahir en la sèrie classificatòria, perdent alguns llocs en les primeres voltes, i patir després una sanció que el va deixar sense gaires opcions de contactar amb els llocs capdavanters. El triomf va ser per al pilot de Borriana, Sergio Garcia Dols, amb 37’10″345, compartint podi amb el truc Deniz Oncu a 00’00″27, i l’italià Dennis Foggia, a 00’00″346. Jeremy Alcoba entrava el catorzè a 00’21″668, sumant dos punts a la classificació general, on continua en dècima posició amb un total de 60 punts, a dos del japonès Kaito Toba que es novè. La primera posició és per a Pedro Acosta amb 196, seguit de Sergio Garcia Dols amb 155 i Romano Fenatti,107.

Al final lògicament Jeremy Alcoba estava una mica decebut amb el resultat “Lamentablement he patit molt en aquesta pista, i no he pogut mantenir-me en el grup capdavanter. Ho he donat tot, però la catorzena posició em sap a poc, sobretot considerant que sortíem des de la primera línia. Toca reiniciar ràpidament i pensar en Silverstone, una pista que em resulta molt més propicia que aquesta”.

La pròxima prova serà el Gran Premi de Gran Bretanya el 29 d’agost al circuit de Silverstone.