IniciMotorJeremy Alcoba finalitza en dinovè lloc al circuit de Barcelona-Catalunya

Jeremy Alcoba finalitza en dinovè lloc al circuit de Barcelona-Catalunya

EMD JESÚS // Una de les proves més atractives en competir a casa, no va resultar gaire propicia per a Jeremy Alcoba (Gresini Team-Honda). Després d’algunes incidències negatives, el pilot jesusenc va acabar en dinovena posició, al circuit de Barcelona-Catalunya, i per segona vegada en les nou proves disputades del Mundial, es va quedar sense puntuar.

La carrera va estar condicionada per l’incident de la segona volta, quan a l’entrada de la quarta corva, John McPhee se’n va anar a terra, provocant la caiguda d’Albert Arenas, que arribava lider del campionat, i perdia el liderat en favor d’Ai Ogura, que malgrat tot desaprofitava una bona oportunitat de sumar punts, ja que només acabava en onzena posició
Jeremy Alcoba va mantenir opcions i en el moment clau de la carrera es va afegir al grup capdavanter juntament amb Alonso López Carlos Tatay, però a cinc voltes per al final, va ser sancionat amb un “Long Lap Penalty” per excedir els límits de la pista. Després per acabar de complicar-se la situació, no va poder completar correctament la sanció, i va rebre una nova penalització de 6 segons, que el situava en la dinovena posició final. El triomf va ser per Darryn Binder que en les últimes voltes no va donar opció als seus rivals. Va compartir podi amb Tony Arbolino i Dennis Foggia que entraven en segona i tercera posició respectivament.

Jeremy va acabar bastant decebut del resultat de la carrera. “Definitivament tenia una gran moto i probablement el ritme per estar entre els millors. Em vaig quedar on volia, convençut que tenia goma i ritme per a les últimes voltes. Després va arribar la penalització sense avisar i sincerament no sé d’on venia perquè no crec que hagi comès cap error. Ho sento per l’equip, estic molt decebut”.

Ara és nou líder de la classificació general el japonès Ai Ogura amb 122 punts, seguit d’Albert Arenas, 119 i John Mc Phee amb 98. Jeremy Alcoba ocupa la tretzena posició amb 46.

La pròxima cita del Mundial de Moto 3, serà del 9 a l’11 d’octubre amb el GP de França al circuit de Le Mans.