IniciMotorJeremy Alcoba finalitza en divuitena posici贸 en el Gran Premi de Barcelona

Jeremy Alcoba finalitza en divuitena posici贸 en el Gran Premi de Barcelona

Jeremy Alcoba no va poder ocupar posicions capdavanteres en la prova m茅s motivant de la temporada, davant familiars, amics i aficionats que l’han recolzat durant tota la competici贸.

Un sol brillant, milers d’aficionats i 22 voltes de carreres plenes d’acci贸 han format la recepta perfecta per al nov茅 Gran Premi de la temporada de Moto2 a Barcelona, amb divuit茅 lloc final per al pilot jesusenc. Millor ha estat l’aportaci贸 del seu company d’equip Marcel Schr枚tter, finalitzant en quinta posici贸.

Menys euf貌ric per la cursa a l’exigent circuit de Barcelona estava Jeremy Alcoba, que va ser divuit猫 en un grup que nom茅s va perdre el contacte amb les posicions capdavanteres a l’煤ltima meitat de la cursa. La dist脿ncia amb el pilot que anava davant, Barry Baltus, es redu茂a cada volta, per貌 al final no va ser suficient per a un atac final.

No obstant aix貌, el ritme de Jeremy Alcoba va tornar a ser bastant positiu, ja que els seus temps de tornada a la carrera van estar en el mateix rang que els dels oponents que ja han estat al capdamunt del podi aquesta temporada. Com sempre, el jove pilot, s’est脿 emportant molt per emp猫nyer la seua corba d’aprenentatge m茅s amunt de la seua Kalex. L’itali脿 Celestino Vietti va pujar al m茅s alt de podi, ocupant la segona posici贸 Aron Canet +0,081, i tercer Augusto Fern谩ndez, +0.522. Jeremy Alcoba en divuitena posici贸 entrava a +22,513.

Disputades 9 proves, es consolida al capdavant de la classificaci贸 general, l’italia Celestino Vietti, amb 133 punts, seguit en segon lloc pel japion茅s Ai Ogura, 117, i tercer Aron Canet, 113. El primer rockie 茅s Pedro Acosta en el lloc des猫 en 55 punts, i el segon Jeremy Alcoba, segon en el setz茅 amb 31.

Finalitzada la carrera, Jeremy Alcoba, una mica decebut manifestava que cal passar p脿gina i pensar en la pr貌xima cita “Intentarem fer un pas m茅s en el proper Gran Premi. La propera cursa 茅s el GP Alemanya a casa de l’equip, aix铆 que novament intentar茅 fer-ho tan b茅 com sigui possible. Continuarem treballant per progressar”.

El manager de l’equip, J眉rgen Lingg, continua confiant en les possibilitats de Jeremy Alcoba. “El problema de Jeremy va ser m茅s divendres i dissabte perqu猫 li va prendre massa temps per posar-se al dia. Va tenir massa dificultat i certament no 茅s f脿cil per a un principiant en aquesta pista amb tan poca agafada. Al final, avui va ser un bon dia per a ell. Despr茅s d’Austin, aquesta va ser la segona difer猫ncia m茅s petita pel que fa al guanyador i aix貌 茅s absolutament acceptable per a nosaltres. Especialment, quan veus qu猫 pots perdre en una sola volta en aquesta pista. El seu exercici el diumenge est脿 b茅, nom茅s falta millorar el dels divendres i dissabtes. Hem de continuar treballant tranquils i concentrats i despr茅s ell tamb茅 tornar脿 a acabar sumant punts”.

Despr茅s de les dues curses consecutives a Mugello i Barcelona,聽Jeremy聽Alcoba聽tindr脿 una setmana per carregar bateries i preparar-se per al Gran Premi d’Alemanya del 17 al 19 de juny de 2022 al llegendari Sachsenring, el Gran Premi local del seu equip de carreres amb seu a Memmingen, Baviera.