IniciMotorMotociclismeJeremy Alcoba finalitza en quarta posició al circuit de les Amèriques a...

Jeremy Alcoba finalitza en quarta posició al circuit de les Amèriques a Texas

El circuit de les Amèriques d’Austin a Texas va tornar a ser propici per a Jeremy Alcoba, que encara va millorar la gran actuació de la passada temporada. El pilot jesusenc va lluitar pel podi fins a l’últim revolt, creuant la meta en quarta posició a només 0,198 segons del podi. Alcoba va sortir des de la desena posició de la graella de sortida i va aconseguir fer una bona remuntada marcant la volta més ràpida de la cursa en 2’09.465, apropant-se al somni americà del seu primer podi de Moto2.

La victòria va ser per a Pedro Acosta, en emocionant lluita amb l’italià Tony Arbolino, que amb el segon lloc del podi, conserva el primer lloc de la classificació general. En tercera posició va entrar a la metael neerlandès Bo Bensdeyner.

El pilot de Gresini Team va acabar satisfet amb la quarta posició, i amb la sensació que hauria pogut pujar al podi, “ha estat un cap de setmana increïble!. Vaig ser molt fort en aquesta cursa, i em vaig sentir molt bé a la moto. Potser em va faltar una mica de confiança en mi mateix, ja que passant a Canet hauria pogut agafar els pilots del davant, però vaig preferir quedar me darrere d’ell, que anava ràpid. Em sap greu no haver pujat al podi, ho tornarem a intentar a Jerez!“.

A la classificació general, després de tres proves disputades, a Portugal, Argentina i els Estats Units, es manté líder Tony Arbolino amb 61 punts, seguit de Pedro Acosta amb 54, i Aron Canet amb 41. Jeremy Alcoba amb els 13 punts sumats a Austin, se situa en la novena posició, empatat amb Albert Arenas amb 19 punts.

La quarta prova del Mundial de Moto 2, es disputarà el 30 d’abril al circuit Ángel Nieto de Jerez.