IniciMotorJeremy Alcoba finalitza sense puntuar per primera vegada en el Mundial de...

Jeremy Alcoba finalitza sense puntuar per primera vegada en el Mundial de Moto 3

EMD JESÚS // La realitat és que el circuit austríac de Red Bull Ring de Spielberg no està sent gaire propici per als interessos de Jeremy Alcoba. Després de les dificultats que va tindre la passada setmana en el mateix escenari, en esta segona prova, el GP d’Estiria, la sexta del Mundial, es va quedar sense puntuar per primera vegada desde que va començar la competició.

El pilot jesusenc partia des de la catorzena posició de la graella de sortida, liderant el primer grup de perseguidors, que intentaven contactar amb els primers classificats. L’objectiu va restar a punt de complir-se, però sense poder integrar-se amb el grup de 12 pilots que lluitaven pel podi, quedant-se despenjat juntament amb els italians Stefano Nepa i Dennis Foggia, i el txec Flilip Salac. Per a Jeremy Alcoba, la prova va acabar quan va patir una caiguda en la corba tercera, a falta de 14 voltes per al final de la carrera.

La victòria finalment va ser per a l’italià Celestino Vietti, la primera en Moto 3, després de superar en dura lluita al seu compatriota Tony Arbolino, que va entrar en segon lloc, per davant del japonès Ai Ogura, amb el que van compartir podi. Albert Arenas va ocupar la quinta posició, i es manté líder de la classificació general amb 106 punts, seguit d’Ai Ogura amb 81, aprofitant la caiguda de John McPhee, que ara és tercer amb 67.

Jeremy Alcoba perd un lloc, i actualment es troba en la dotzena posició amb 30 punts, els mateixos que tenia abans de la disputa del GP d’Estiria, i lògicament va acabar una mica decebut “hem treballat bé, però després en la carrera les coses no han sortit com pensàvem i teníem previst. Em va costar molt avançar a una moto Leopard, i quan finalment ho vaig aconseguir i tenia el convenciment de què podía contactar amb els llocs capdavanters es va produir l’accident i tot va acabar”, però espera la disputa de la pròxima carrera per recuperar llocs i sensacions “evidentment no era el resultat que esperàvem, però toca aprendre dels errors i tornar amb més ganes i més forts”.

Ara es produirà un parèntesi en la competició, que es reprendrà al mes de setembre, amb la doble cita al circuit de Misano de San Marino, la primera prevista per als dies 11, 12 i 13.