IniciMotorJeremy Alcoba partirà de la sèptima fila al circuit de Mugello i...

Jeremy Alcoba partirà de la sèptima fila al circuit de Mugello i haurà de remuntar per poder puntuar

Tot i un intens treball de posada a punt i millores significatives, Jeremy Alcoba, no ha aconseguit arribar a l’altament competitiva Q2, per la qual cosa començarà el vuité Gran Premi de la temporada al circuit italià de Mugello, en la vint-i-unena posició el diumenge. Com s’havia anunciat, va començar a plovisquejar abans de la classificació de Moto2, al Gran Premi d’Itàlia Oakley a Mugello. Per al pilot jesusenc, va ser particularment important sobreviure a la despietada Q1, on un remolc d’estela perfectament utilitzat finalment va decidir l’entrada a la Q2.

Jeremy s’ha quedat a menys d’una centèsima del Top 4 i, per tant, d’arribar a la Q2, després de registrar un clar repunt i un augment de ritme aquest dissabte de clima canviant a la Toscana. De la primera fila de la graella de sortida, partiran els tres primers classificats de la Q2, Arón Canet, Pedro Acosta i Sam Lowes.

Però abans de la cursa de 21 voltes de diumenge a les 12.20 hores (CEST), el jesusenc vol continuar treballant en el seu ritme de carrera en l’escalfament matinal, perquè una cursa llarga i calorosa exigeix més al pilot i a la màquina que una cursa de 15 minuts. Jeremy Alcoba començarà el Gran Premi d’Itàlia amb la mateixa estratègia d’atac que li ha permès puntuar amb tant d’èxit en les anteriors carreres.

Va tornar a estar molt a prop, com a Jerez perquè encara estaven treballant, intentant continuar millorant i necessitàven més temps, però tot i continuar com en les últimes proves, situat endarrerit a la graella de sortida, confia en remuntar posicions, “Afortunadament, ens sentim millor amb cada cursa, però el meu error en aquesta Q1 va ser que em vaig quedar atrapat en un grup força lent a les primeres voltes. Vaig intentar posar-me al dia i preparar-me per a estar en un grup fort. Tant de bo hagués pogut fer servir la goma de MotoGP abans a les primeres voltes més. Vaig pensar que usant un pneumàtic nou i una millor subjecció podria tenir l’oportunitat d’arribar a la Q2. No ho vaig aconseguir, però encara estic content perquè amb el meu bon ritme, fins i tot quan em cau el pneumàtic“. Confia a millorar a la carrera “Ara comprovarem les dades per estar ben preparats per a la cursa de demà, ja que és molt més llarga que, per exemple, les poques voltes que donem a la classificació”.