IniciMotorJeremy Alcoba prepara el Mundial de Moto 2 amb la pretemporada als...

Jeremy Alcoba prepara el Mundial de Moto 2 amb la pretemporada als circuits de Xeres i Algarve

Jeremy Alcoba prepara la seua estrena com a pilot del Mundial de Moto 2, en què competirà amb el seu nou equip alemany del Liqui Moly Intact GP, formant dupla amb Marcel Schrotter, experimentat pilot que afrontarà la sexta temporada a la categoria.

El pilot jesusenc i el seu company d’equip van efectuar la pretemporada amb l’assaig realitzat al circuit Àngel Nieto de Xeres, en el qual van participar més de 30 pilots mundialistes de 20 equips, nou, de Moto 2, i onze, de Moto 3.

La temporada tindrà el seu inici del 4 al 6 de març, amb la prova de Qatar. Jeremy Alcoba va finalitzar bastant satisfet de les proves realitzades: “M’hi vaig sentir molt bé, amb les millores efectuades. Vam treballar molt bé i amb moltes provatures. Estic bastant satisfet, perquè finalment he entès els canvis a la moto, que notava quan estava pitjor, i també quan estava millor. Vaig donar moltes voltes i a cada quilòmetre em sentia millor i més familiaritat amb la moto“. I afegia: “També estic content amb la base sobre pneumàtics vells, i a partir d’ara possiblement haurem de concentrar-nos més per a ser més ràpids amb els nous, perquè crec que vam fer un bon treball i un temps de volta decent. Vaig fer el millor temps quan feia més vent a la pista, tot i que molestava una mica. En general, vaig acabar molt satisfet amb el treball i l’equip, i ara cal continuar amb una bona posada a punt per a començar amb garanties la temporada”.

Posteriorment, es va desplaçar al circuit portugués de l’Algarve, amb una primera presa de contacte difícil “Va ser una jornada difícil. El vent era molt fort. Quan vam començar, vam fer una bona feina a la primera sessió. Però per millorar i provar la moto va ser difícil, perquè era la meua primera vegada a Moto2 en aquesta pista. Canvia molt comparat amb Moto3. És completament diferent, com una altra pista. Va ser una experiència agradable però també difícil. A la segona vam comparar algunes dades. Vaig veure alguns punts, que semblaven fàcils de fer, però després quan vaig practicar va ser molt més complicat. A més vaig tenir un petit xoc, més tard vaig intentar millorar amb els nous tipus, però va ser molt complicat. Vaig intentar frenar  o obrir el gas abans, però no entenia la manera com podem prendre. Finalment, a l’última cursa l’equip va prendre un altre rumb i crec que ja podem començar a fer passos endavant”.

La segona jornada ha resultat més positiva “vaig trobar una altra manera i una millor sensació a la darrera carrera, i ja puc confirmar aquest desenvolupament. Tot es va sentir molt millor. Hem començat immediatament amb temps similars el que ens va donar una bona idea de com realment se sent la moto. Encara treballem en aquesta direcció i crec que va ser l’elecció correcta després de tot. Estic molt feliç, perquè ara puc muntar i lliurar aquests temps més fàcilment. Gràcies a l’esforç i el treball del meu equip, millorem pas a pas”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 86

Últimes notícies