IniciMotorJeremy Alcoba promociona al món la marca 'Terres de l'Ebre Reserva de...

Jeremy Alcoba promociona al món la marca ‘Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera’

La marca ‘Terres de l’Ebre, reserva de la Biosfera’ serà present en competicions professionals de motociclisme d’arreu del món, gràcies a l’acord entre el pilot Jeremy Alcoba Ferrer (Jesús, 2001) i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El jove esportista durà la imatge promocional de les Terres de l’Ebre en un espai privilegiat de la seva roba en les proves internacionals en què participi, i també a les xarxes socials.

Al mateix temps, la col·laboració preveu que el Patronat de turisme de la Diputació pugui utilitzar la imatge de Jeremy Alcoba en diferents campanyes de publicitat en múltiples suports i mitjans de comunicació, entre altres iniciatives de caire promocional.

Trajectòria ascendent

Pilot de Monlau Motosport des de 2013 i pertanyent a l’equip Gresini, el pilot ebrenc va ser l’11è classificat en el Mundial Moto3 Rookie en Moto3, l’any 2020; campió del món junior FIM CEV Repsol, el 2019, 4rt FIM CEV Repsol, el 2018; 5è FIM CEV Repsol, el 2017; 11 FIM CEV, el 2016, i 3 al Campionat d’Espanya Pre-moto 3. Un destacat palmarès que el converteix en un excel·lent ambaixador de les Terres de l’Ebre arreu on vagi.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies