IniciMotorMotociclismeJeremy Alcoba vol recuperar les bones sensacions al circuit japonés de Motegi

Jeremy Alcoba vol recuperar les bones sensacions al circuit japonés de Motegi

Les últimes proves no han estat gaire propícies per als interessos de Jeremy Alcoba, que en la seua estrena el passat cap de setmana en la gira asiàtica, no va poder puntuar en l’accidentada prova de l’IndianGP disputat al Circuit Internacional de Buddh.

Ara una setmana després afronta un nou repte al circuit de Motegi, amb la disputa de la catorzena prova del Campionat del Món de Moto-2, amb l’objectiu de millorar passades actuacions i poder tornar a puntuar. El dia inaugural de l’equip QJMotor Gresini, va ser irregular quant a l’actuació dels seus pilots, amb alts i baixos.

El pilot jesusenc, en vintena posició es va quedar una vegada més lluny dels llocs de privilegi, ja que aquest temps de tornada d’1’51.604, representa 1,2 segons del millor pilot d’avui, el tailandés Somkiat Chantra. Intentarà canviar les coses demà al matí durant l’FP3 per evitar tornar a ocupar llocs endarrerits de la graella de sortida.

Ha estat un dia una mica estrany. Esperava una millor sensació amb la moto. Necessitem treballar molt per a demà, ja que tenim dificultats a la frenada i el comportament de la moto canvia a cada volta. En definitiva, necessitem millorar“.

Pedro Acosta es va emportar la victòria a l’Índia, i arriba al Japò amb 39 punts d’avantatge sobre l’Itàlia Tony Arbolino, que ocupa el segon lloc. Jeremy és disseté amb 33 punts.