IniciMotorJesús reconeix la trajectòria dels seus esportistes

Jesús reconeix la trajectòria dels seus esportistes

Com a cloenda de la “V Setmana de l’Activitat Física i la Salut” l’EMD de Jesús va fer un reconeixement a esportistes, persones i entitats vinculades al món de l’esport.

Els primers a rebre el guardó van ser els més joves que havien obtingut la temporada passada meritoris resultats dintre els Jocs Esportius Escolars de Catalunya o les seues Federacions representant els seus clubs. Ja en l’apartat de Reconeixement a entitats, van ser guardonats, el Club Cicloturista Jesús “Primitivo Conesa” pels 15 anys d’organització de la Trobada Cicloturista al costat de la Marató de TV3, el Reconeixement a la constància i voluntariat, per Sisco Parerdes per la seua trajectòria al CF Jesús Catalònia i el seu dia a dia al costat de les entitats del poble. També les entitats van voler fer un reconeixement als seus esportistes. Els guardonats van ser l’equip femení de pàdel Jesussport, els runners de muntanya José Fernández i Àngels Borrás i l’equip de Futbol Aleví del CF Jesús Catalònia. Dintre la categoria al Millor Esportiste, les persones nominades van ser Cinta Escoda del Club Twirling Tortosa, el triatleta Carles Roig, el pilot Jeremy Alcoba, Sisco Juárez dintre la disciplina del Swim-Run, els balladors esportius Mercè Llorca, Giuseppe Sgroi, Carme Franch i Pau Alsicrnftri del Club Ball Esportiu Twist Jesús, l‘atleta Xavi Andreu de l’ATE i la patinadora Laura Chavarria del CP l’Aldea, resultant escollit Xavi Andreu Ferrando , que a les files del Club Atletisme Terres de l’Ebre va assolir la temporada passada la medalla d’or en Pentatló i en els 100 i 400 tanques als campionats de Catalunya i d’Espanya.

L’acte va comptar a la presència de Víctor Ferrando, Alcalde-President de l’EMD de Jesús, Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa i Cinta Espuny, Representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 61

Últimes notícies