IniciFutbol3ª CatalanaJoan Barberà a la Fanecada d'Alcanar: "es hora d'ajudar a gestionar els...

Joan Barber√† a la Fanecada d’Alcanar: “es hora d’ajudar a gestionar els suports necessaris per restablir la normalitat”

L’Ajuntament d’Alcanar avui ha rebut la visita del representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barber√†, i de personal t√®cnic del Departament d’Esports de la Generalitat.

Jordi Bort, regidor d’Esports, i personal t√®cnic de l’Ajuntament els han acompanyat a la zona esportiva m√©s afectada, la Fanecada, on les pluges han causat unes afectacions molt importants al camp municipal i a les zones adjacents.

Les conclusions dels especialistes conclouen que amb molta probabilitat el camp s’haur√† de refer de nou perqu√® est√† greument afectat. A hores d’ara els Serveis T√®cnics municipals estan redactant un informe de danys que faran arribar a la Generalitat.

Jordi Bort explica que el camp es troba “en una situaci√≥ complicada que ens obligar√† a fer molts esfor√ßos. Necessitem suport de Presid√®ncia, des d’on penja el Departament d’Esports”.

El tamb√© primer tinent d’alcalde afirma que “Barber√† des del primer moment s’ha interessat per veure les instal¬∑lacions, per√≤ no hem pogut fer la visita fins avui perqu√® hem at√®s les afectacions a persones i vies que l’emerg√®ncia de l’1 de setembre  va deixar“.

De moment s’han reubicat els diferents entrenaments del camp de la Fanecada a instal¬∑lacions de poblacions ve√Įnes. El regidor ha volgut donar “les gr√†cies als municipis que els han acollit”. I a tots i totes les esportistes que de moment no poden entrenar els anima “a seguir les vostres rutines d’entrenament amb la m√†xima normalitat possible”.

El nou delegat territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya a l’Ebre, Joan Barber√† ha declarat “hem recollit en primera persona els greus danys ocasionats pel temporal DANA del passat dia 1 de setembre i ara es l’hora d’ajudar a gestionar els suports necessaris per restablir la normalitat i que es puga tornar a la vida quotidiana, els entrenaments i partits que ara mateix no es poden realitzar degut a les incid√®ncies provocades pel temporal“.

D’altra banda, El Centre Esportiu Municipal la FANECADA ha anunciat que en les pr√≤ximes setmanes reactivar√† tots els serveis de la instal¬∑laci√≥ que inclouen, entre altres, piscina, pistes de p√†del o gimn√†s. Mentre la instal¬∑laci√≥ estiga tancada al p√ļblic, el CEM posa a la disposici√≥ dels usuaris i usu√†ries el servei d’atenci√≥ al p√ļblic a la recepci√≥ del centre i el servei d’atenci√≥ telef√≤nica en horari de 9 a 19‚ÄĮh, de dilluns a divendres. A m√©s, avui mateix s’ha reactivat el proc√©s d’inscripci√≥ a les escoles esportives de nataci√≥ i p√†del per ordre d’arribada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu√Įu el vostre comentari.
Introdu√Įu aqu√≠ el vostre nom

+ 52 = 62

Últimes notícies