IniciFutbol3ª CatalanaJoan Barberà a la Fanecada d'Alcanar: "es hora d'ajudar a gestionar els...

Joan Barberà a la Fanecada d’Alcanar: “es hora d’ajudar a gestionar els suports necessaris per restablir la normalitat”

L’Ajuntament d’Alcanar avui ha rebut la visita del representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, i de personal tècnic del Departament d’Esports de la Generalitat.

Jordi Bort, regidor d’Esports, i personal tècnic de l’Ajuntament els han acompanyat a la zona esportiva més afectada, la Fanecada, on les pluges han causat unes afectacions molt importants al camp municipal i a les zones adjacents.

Les conclusions dels especialistes conclouen que amb molta probabilitat el camp s’haurà de refer de nou perquè està greument afectat. A hores d’ara els Serveis Tècnics municipals estan redactant un informe de danys que faran arribar a la Generalitat.

Jordi Bort explica que el camp es troba “en una situació complicada que ens obligarà a fer molts esforços. Necessitem suport de Presidència, des d’on penja el Departament d’Esports”.

El també primer tinent d’alcalde afirma que “Barberà des del primer moment s’ha interessat per veure les instal·lacions, però no hem pogut fer la visita fins avui perquè hem atès les afectacions a persones i vies que l’emergència de l’1 de setembre  va deixar“.

De moment s’han reubicat els diferents entrenaments del camp de la Fanecada a instal·lacions de poblacions veïnes. El regidor ha volgut donar “les gràcies als municipis que els han acollit”. I a tots i totes les esportistes que de moment no poden entrenar els anima “a seguir les vostres rutines d’entrenament amb la màxima normalitat possible”.

El nou delegat territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya a l’Ebre, Joan Barberà ha declarat “hem recollit en primera persona els greus danys ocasionats pel temporal DANA del passat dia 1 de setembre i ara es l’hora d’ajudar a gestionar els suports necessaris per restablir la normalitat i que es puga tornar a la vida quotidiana, els entrenaments i partits que ara mateix no es poden realitzar degut a les incidències provocades pel temporal“.

D’altra banda, El Centre Esportiu Municipal la FANECADA ha anunciat que en les pròximes setmanes reactivarà tots els serveis de la instal·lació que inclouen, entre altres, piscina, pistes de pàdel o gimnàs. Mentre la instal·lació estiga tancada al públic, el CEM posa a la disposició dels usuaris i usuàries el servei d’atenció al públic a la recepció del centre i el servei d’atenció telefònica en horari de 9 a 19 h, de dilluns a divendres. A més, avui mateix s’ha reactivat el procés d’inscripció a les escoles esportives de natació i pàdel per ordre d’arribada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 93

Últimes notícies