IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer a la recerca del lideratge en la tercera prova de...

Joan Ferrer a la recerca del lideratge en la tercera prova de la Lliga Nacional de Força a Ciudad Real

L’atleta de Deltebre, Joan Ferrer, buscarà la primera posició de la Lliga Nacional de Força, que es disputarà el pròxim diumenge i tindrà com a escenari el Soho Training Center de Ciudad Real.

Hi participaran els vuit atletes de la LNF-23, després de la substitució dels lesionats, el campió 2022 Joan Ferrer, el tercer classificat Adrián Vela, el quart classificat Víctor Casado, el campió del Torneig Preliminar 2023 i actual líder de la classificació Gianluca Ardenghi, Daniel Aroca, Àlex Suárez, Alberto García Arteche i José Vicente Barcelona.

Les proves que es disputaran seran les següents:

  1. Arrossegament de Trineu de 235 kg, dempeus amb corda, al llarg de 17 m en un temps màxim de 90 segons.
  2. Ruleta Russa de Cilindre, partint de 100 kg s’anirà augmentant el pes de 10 a 10 kg, i els atletes que no vagen aconseguint elevar el pes abandonaran la prova. Guanya el que més pes eleve. Es prendran temps parcials per evitar empats.
  3. Transport de Carry per etapes. Es portarà el carry de 280 kg al llarg de 10 m, després s’augmenta el pes a 300 kg i caldrà transportar-lo 10 m més, després 320 kg al llarg de 5 m, i 340 kg 5 m més, en un temps inferior a 90 s. El temps es pararà en els canvis de pes, per si hi hagués algun retard involuntari dels auxiliars.
  4. Elevació de Pedra de 135 kg per sobre d’un llistó d’1,45 m, el nombre més gran de vegades en un temps màxim d’un minut i mig. Es prendran temps parcials per evitar empats.
  5. Mudança de quatre artefactes. Caldrà portar a una distància de 15 m un pneumàtic de 80 kg, una pedra irregular de 85 kg, una manuella de 95 kg i un jou de 215 kg amb adherència com un escut, en un temps inferior a 90 s.

Joan Ferrer després del segon torneig que es va disputar a Àvila, ocupa el segon lloc amb 100 punts, per darrere del líder Gianluca Ardenghi, resident a l’Hospitalet de l’Infant, que estan destacats amb relació a la resta de participants.

La quarta prova ja té escenari. Es disputarà el divendres 22 de desembre a les 17:00 al Pavelló Municipal de l’Hospitalet de l’Infant.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 10

Últimes notícies