IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer afronta l'última prova de la Liga Nacional de Fuerza a...

Joan Ferrer afronta l’última prova de la Liga Nacional de Fuerza a Torrijos

Joan Ferrer disputa aquest dissabte a les 12 hores a l’Aparcament del Poliesportiu Municipal de Torrijos (Toledo), el quart Torneig Final de la Lliga Nacional de Força ajornada del 2021. Per això, s’organitzarà en paral·lel i sobretot al final de la competició, una festa de comiat de la temporada 2021 i també una acció benèfica per ajuda del Club de futbol Deportivo Torrijos.

Hi haurà DJ, xaranga, música, barra de bar, paella, una bona ocasió perquè els aficionats gaudisquen del seu esport i un dia especial.

Es disputaran cinc exigents proves:

1) Arrossegueu de Camió assegut: L’atleta arrossegarà assegut amb ajuda d’una corda un camió de 10 T al llarg de 20 metres, en un temps inferior a 90 segons.

2) Aixecament de Cilindre en tres intents: Els atletes aixecaran un cilindre en tres ocasions amb el pes triat per fer-ho. El cilindre s’anirà carregant segons la petició dels atletes i l’ordre de competició ho decidirà el pes escollit per cadascú. Guanya el que més pes escull i aixeque.

3) Transport de Carry: Es transportarà un Carry amb un pes de 340 kg al llarg de 20 metres en un temps màxim de 90 segons (no es permet l’ús de subjecció).

4) Combinada: Caldrà transportar un escut de 135 kg al llarg de 15 metres, i tornar arrossegant amb arnesos un pneumàtic de 166 kg al llarg de 15 metres, en un temps inferior a 90 segons.

5) Aixecament de les cinc pedres LNF: Caldrà elevar cinc boles de 125, 135, 150, 155 i 165 kg a un suport d’1,40 m, en un temps inferior a 90 segons. Es prendran temps parcials per evitar empats.

Estarà en joc el rècord d’Espanya d’Aixecament de les cinc boles. La millor marca la té fins ara Pedro Cordón amb 51″84. Roberto Rodríguez parteix com a favorit, ocupan el primer lloc de la classificació general amb un total de 162 punts, seguit de Joan Ferrer amb 145, i Pedro Cordón amb 130, com els més destacats.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies