IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer guanya a Ciudad Real i s'apropa més al primer lloc...

Joan Ferrer guanya a Ciudad Real i s’apropa més al primer lloc de la Lliga Nacional de Força

L’atleta de Deltebre Joan Ferrer, actual campió de la Lliga Nacional de Força, ha donat molta més emoció a la competició del 2023, després d’imposar-se al Tercer Torneig de Ciudad Real, celebrat aquest al Soho Training Center.

Després d’un dur torneig, l’esportista de Deltebre ha retallat l’avantatge que li portava el jove Gianluca Ardenghi, que va ser segon, i es queda a només cinc punts per afrontar el Quart Torneig Final de la Lliga Nacional de Força 2023, que se celebrarà divendres 22 de desembre a la localitat de residència d’Ardenghi, a l’Hospitalet de l’infant.

És la primera vegada en la història de la LNF, en què s’arriba a l’últim torneig amb tan escassa diferència, només amb un precedent semblant en el 2019, quan Roberto Rodríguez treia set punts a Joan Ferrer després del Tercer Torneig de Tarancón (Cuenca), per al final mantenir els mateixos punts d’avantatge després del Quart Torneig Final d’aquell any a Boñar (León).

Aquest torneig de Ciudad Real va ser apassionant i Gianluca Ardenghi s’imposava a la primera prova de l’Arrossegament de Camió de 21 tones, per davant del mateix Ferrer.

A la segona prova, els millors temps parcials van donar la victòria al campió d’Espanya Joan Ferrer elevant 150 kg igual que Ardenghi a la Ruleta Russa de Cilindre.

A la tercera prova de Transport de Carry per etapes, va repetir triomf Juan Ferrer, per davant d’un gran Adrián Vela, que al final va pujar al podi en un excel·lent torneig.

A la quarta prova d’Elevació de Bola, es van repetir els dos primers llocs amb set aixecaments per part del guanyador Joan Ferrer i Adrián Vela, sent el deltebrenc més ràpid en l’actuació.

A la cinquena i última prova de la Mudança, amb els atletes exhausts, Adrián Vela va véncer transportant el jou més lluny que ningú.

Màxima emoció per al darrer torneig de la temporada. Aquesta vegada, Joan Ferrer es va imposar amb un total de 53 punts, seguit de Gianluca Ardenghi amb 48; Adrián Vela, 44; Víctor Casado, 35; Daniel Aroca, 27; José V. Barcelona, 20, i Alberto Garcia Arteche, 17.

Ferrer va reduir cinc punts d’avantatge, a la classificació general, els que li falten per superar Gianluca Ardenghi, que vol ser campió en el seu debut a la Lliga Nacional de Força. Ardenghi, suma 158 punts, al capdavant de la classificació, amb segon lloc de Joan Ferrer, 153, tercer, Adrián Vela amb 104, i a continuació Daniel Aroca, 92; Victor Casado, 86; Àlex Suárez, 57; Matthew Riddall, 46; José V. Barcelona, 40. Alberto Garcia Arteche, 17.