IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer segon classificat al campionat del Món de la Global Powerlifting

Joan Ferrer segon classificat al campionat del Món de la Global Powerlifting

Joan Ferrer segueix en clara línia ascendent en la seva trajectòria com strongman, aconseguint la medalla de plata al Campionat del Món de la Global Powerlifting Committee, que es va celebrar del 20 al 27 d’octubre, a la ciutat eslovaca de Nové Zámky, a la regió de Nitra, en què van participar un total de 869 atletes pertanyents a 32 diferents països de tots els continents.

L’esportista de Deltebre, va competir en la categoria de més de 140 quilos, sent tan sols superat pel representant de la República de Txèquia, Cestmir Sima, que va aconseguir una impressionant marca de 380 quilos en pes mort. Joan Ferrer, va acabar amb 305, quilos registre que li ha permès batre el seu rècord personal, que tenia a 302,5. La tercera posició i medalla de bronze va ser per a l’eslovac, Martin Olejar amb 300 quilos.

El seu pròxim compromís serà el 17 de novembre a la població lleonesa de Boñar, on es disputarà la quarta i última prova de la Lliga Nacional de Força, on es decidirà el títol entre Joan Ferrer, que ocupa la segona plaça i el gallec Roberto Rodríguez, actual líder amb una mínima renda de 7 punts.