IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer, segon de la tercera prova de la Lliga Nacional de...

Joan Ferrer, segon de la tercera prova de la Lliga Nacional de Força a Ribadesella

Joan Ferrer ha ocupat el segon lloc en la tercera prova de la Lliga Nacional de Força corresponent a la competició del 2021, que va haver de suspendre’s mancant dues cites a causa de la pandèmia.

La prova es va disputar al Paseo de los Vencedores del Sella de la ciutat asturiana de Ribadesella amb presència d’uns 400 espectadors, i la participació de set atletes. Només es va absentar el valencià José Vicente Barcelona per lesió d’última hora, mentre que el gironí Arnau Sala va ser substituït pel navarrés Javier Zubieta pel mateix motiu. Roberto Rodríguez, tetracampió d’Espanya, va aconseguir guanyar el seu tercer torneig de la temporada 2021, amb ple de victòries, que l’acosta al seu cinquè títol de la Lliga Nacional de Força.

El gallec va aconseguir véncer en tres proves, sumant un total de 53 punts, la ruleta russa de mancuerna, arrossegament del pescador i passeig del granger. Joan Ferrer que va acabar en segon lloc, va sumar 45 punts, imposant-se en la primera prova d’arrossegament d’autobús. La quinta prova del volteig de pneumàtic, va tenir a Pedro Cordón com a guanyador. Miquel A. Caldentey amb 44 punts va pujar al tercer esglaó del podi.

A la classificació general Roberto Rodriguez amb 162 punts augmenta la seua renda sobre la resta de competidors. El deltebrenc Joan Ferrer continua en segon lloc amb 145, i tercer és Pedro Cordón amb 130.

L’última prova se celebrarà a Torrijos (Toledo) el pròxim 4 de juny. Aquest dia es coneixerà el campió i el nom dels vuit atletes que iniciaran la Lliga 2022.