IniciEsportsJoan Lluís Barberà assumeix la representació territorial d'Esports de la Generalitat a...

Joan Lluís Barberà assumeix la representació territorial d’Esports de la Generalitat a l’Ebre

L’ampostí Joan Lluís Barberà ha estat nomenat aquesta setmana nou representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre en substitució de Cinta Espuny que ha estat en el  càrrec els darrers deu anys.

En la seva presentació a entitats i clubs esportius Barberà ha confessat sentir-se molt il·lusionat en iniciar aquesta nova etapa professional després d’haver dirigit el departament de Joventut, reconeixent que el veritable actiu i compromís està en les persones i la seva capacitat de diàleg i entesa: “L’esport és i ha estat la meva gran dedicació en els seus diferents nivells i formats, i d’alguna manera això m’ha portat a conèixer poc o molt, algunes de les diferents realitats esportives a nivell local i territorial. Cal treballar per abordar de forma decidida polítiques públiques d’Esports des d’un vessant transversal, integral i participativa amb la corresponsabilitat i suport mutu de tot el món esportiu ebrenc, amb l’objectiu de permetre l’accés i el gaudi de l’esport a tota la ciutadania. És per això que tenim molta feina per endavant; per construir el present i el futur d’un esport viu i actiu al territori”.

El seu primer acte oficial com a nou representant territorial de l’Esport va ser la recepció que li va fer la ciutat d’Amposta a la remera olímpica Aina Cid.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 58

Últimes notícies