IniciMotorRallyJoan Navarro comparteix la seva experiència al Dakar i reflexiona sobre el...

Joan Navarro comparteix la seva experiència al Dakar i reflexiona sobre el futur dels vehicles elèctrics a Audi Merkamotor Tortosa

El concessionari Audi Merkamotor Tortosa ha organitzat una trobada exclusiva amb mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre per explorar els secrets del Dakar i debatre sobre el futur de la mobilitat elèctrica.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència destacada del deltebrenc Joan Sebastià Navarro, actual cap d’enginyers d’Audi al Dakar i guanyador al costat de Carlos Sainz. Durant la trobada, Joan Navarro ha compartit la seva experiència extrema de viure el Dakar, des de les condicions adverses del terreny fins als moments d’èxit i superació. També ha destacar la importància de la tecnologia i la preparació per afrontar aquesta competició icònica.

A més, Navarro ha reflexionat sobre el futur dels vehicles elèctrics. “La indústria automobilística està en un moment de transformació”, ha afirmat. “Els vehicles elèctrics són el camí cap a la sostenibilitat i la reducció de l’impacte ambiental. Audi està compromesa en liderar aquest canvi”.

El gerent d’Audi Merkamotor Tortosa, Carlos Gallardo, ha agraït a Joan Navarro la seva col·laboració amb el concessionari i ha subratllat la importància de la transició cap als vehicles elèctrics. “Mirem el futur amb optimisme”, va dir Gallardo. “Els nostres clients tenen ja a la seva disposición una amplia gamma de vehicles elèctrics d’alta qualitat, amb una autonomía que marca la diferència”.

La trobada ha conlclòs amb una breu explicació de Carlos Gallardo sobre l’evolució dels vehicles elèctrics i la seva implantació actualment al mercat. Audi Merkamotor Tortosa es compromet a seguir oferint solucions de mobilitat avançades i sostenibles per als seus clients.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 49

Últimes notícies