IniciPoliesportiuMotonàuticaJoan Sevil (CM Amposta) s'assegura pràcticament el segon lloc al Campionat de...

Joan Sevil (CM Amposta) s’assegura pràcticament el segon lloc al Campionat de Catalunya

La platja de les Avellanes de l’Ampolla, va ser escenari per setzena temporada consecutiva d’una prova del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques, en aquesta ocasió la quarta puntuable en la modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

A diferència de l’any passat, quan l’Ampolla va obrir la temporada al mes de setembre per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest any es van poder disputar tres curses abans d’aquesta. La cursa es va desenvolupar amb normalitat, sense cap inclemència meteorològica, com les que havien acompanyat aquesta regata a les seues darreres edicions.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarés, es va produir l’absència de Lluís Montalà, líder provisional del Campionat, la qual cosa va donar peu a mànegues molt animades, tot i que Jordi Miquel Cos es va imposar amb claredat, guanyant les mànegues, seguit en una per Jordi Martí, en la primera participació aquesta temporada, en una altra per Jordi Serra i encara en una altra per Carlos Hidalgo. El que passa és que cap d’aquests pilots han participat en totes les regates, de manera que ara el Campionat queda obert a falta d’una cursa, encara amb Montalà al capdavant de la general provisional.

En canvi les tres mànegues de la categoria GP3 van tenir idèntic resultat, amb Lucas Oliver al capdavant, seguit sempre de Joan Sevil, pilot del CM Amposta, i Roger Pujol. Oliver suma així 281 punts i és ja virtual Campió de Catalunya de la categoria, ja que és inabastable pels altres competidors. El subcampionat és quasi segur per Joan Sevil, però la tercera posició està en joc entre Roger Pujol (142 punts), Miguel Angel Gargallo (136 punts) i Oriol Oliva (125 punts).

La propera i última regata, prevista al CN El Balís el pròxim dia 23 d’octubre pot acabar de decidir aquestes posicions.