IniciMotorJordi Albertón s'imposa en la prova del circuit valencià Ricardo Tormo de...

Jordi Albertón s’imposa en la prova del circuit valencià Ricardo Tormo de la Copa Yamaha Blu Cru

Després del parèntesi estiuenc, ha tornat el Campionat del Mediterrani de Velocitat, amb excel·lent rendiment de Jordi Albertón, que continua amb un excel·lent nivell, com hi ha havia finalitzat amb la bona actuació en l’anterior prova al circuit de Montmeló.

El jove pilot del Moto Club Tortosa, ha protagonitzat una magnífica actuació en quinta prova de la Copa Yamaha Blu Cru, imposant-se en les dues curses, després de començar, en primer lloc de la graella de sortida. En la primera Jordi Alberton va dominar la carrera per davant del pilot aragonés d’Utrillas, Raul Navarrete, que va ser segon, i de l’abrerenc Ramon Godino. En la segona va tornar a superar a la resta de pilots, pujant al més alt del podi, acompanyat de Raül Navarrete i del castelldanenc Guerau Simó (MC CR Racing).

Jordi Alberton continua en clara progressió i línia ascendent, ocupant després d’aquesta prova i disputades 10 carreres, la quinta posició de la classificació general de la Copa Yamaha bLU Cru, amb 138 punts. El primer lloc és per a Ramon Godino (AMV Torroella), amb 171 punts, el segon de Raül Navarrete amb 162, i tercer i quart, Rubén Montero (MC CR Racing), 153, i Mario Sanz (MC CR Racing), 143.

La pròxima i penúltima cita de la competició serà el 9 d’octubre al circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar.