IniciMotorMotociclismeJordi Antonio a un punt del segon lloc júnior del Campionat d'Espanya...

Jordi Antonio a un punt del segon lloc júnior del Campionat d’Espanya de Supermoto

El circuit A Madalena de Forcarei, va ser escenari de la quarta prova del Campionat d’Espanya de Supermoto. Després de les curses de Villena, Albaida i Tarancón, el traçat gallec va comptar amb prop de 50 participants, que es van donar cita a les diferents categories convocades. El dissabte es van disputar els entrenaments i les mànigues de classificació i el diumenge les mànigues de carrera.

En la categoria SM Jùnior, Jordi Antonio (Moto Club Alcanar), va ocupar el tercer lloc en les sèries de classificació i el tercer en el “Warm Up”. En la primera mànega va acabar en quarta posició i tercer en la segona. El guanyador de la prova va ser Julen Avila, que consolida el seu lideratge, després dels 42 punts sumats. Segon va ser Jordi Gaya amb 25 punts, i el pilot canareu tercer amb 21.

La classificació general està encapçalada per Julen Avila amb 185 punts, seguit de Diogo Moreira amb 147, que no va competir en aquesta última prova. Jordi Antonio continua tercer amb 146, a tan sols un punt de la segona plaça.

La quinta i última prova del Campionat d’Espanya de Supermoto, tindrà lloc al circuit burgalès de Tubilla de Lago, els dies 23 i 24 de setembre.