IniciMotorJordi Antonio i Edu Betrian es mantenen al capdavant de la Copa...

Jordi Antonio i Edu Betrian es mantenen al capdavant de la Copa Catalana de Supermotard després de la prova de Menàrguens.

El circuit de Menàrguens va acollir la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Minimotard. El traçat de la Noguera va reunir mig centenar de pilots en un dia primaveral; idoni per gaudir d’un gran espectacle.

Jordi Antonio (MC Alcanar) va ser el més ràpid en les dos mànegues. Al podi el van acompanyar Àlex Manzella (MC Circuit Móra), segon, i Marc Cortell (MC Sant Celoni), tercer. Amb aquest triomf,. Jordi Antonio augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general amb 95 punts, seguit per Cortell amb 76 i Manzella amb 68.

Malgrat no creuar la bandera de quadres en primera posició en cap de les dos mànegues, Rafael Molina (MX Polea), es va emportar el triomf de la SM Road +35. Molina en va tenir prou amb dos segones posicions per alçar-se amb la victòria final. Edu Betrian (MC Circuit Móra), guanyador de la segona mànega, es va classificar en segona posició, mentre que el pilot més ràpid en el primer assalt, Josep Maria Sánchez (MC Circuit Móra), va completar les posicions de podi-
Betrian manté el primer lloc de la classificació general amb 88 punts, seguit de Molina, amb 69, mentre Sánchez és quart amb 38.

En SM 65, Víctor Cubeles no va donar opció a cap dels seus rivals després d’imposar-se en les dos mànegues. Amb aquest segon triomf, el pilot aragonès reforça el lideratge a la classificació general, on ja compta amb 100 punts. Edgar Martínez (MC Tot Motor Els Reguers), va ocupar la quinta posició, i a la general és novè amb 22 punts.

La propera cursa de la Copa Catalana de Supermotard i Trofeu Català de Minimotard tindrà lloc el 30 de maig a Sant Tirs