IniciMotorMotociclismeJordi Antonio (MC Alcanar), subcampió d'Espanya júnior de Supermoto

Jordi Antonio (MC Alcanar), subcampió d’Espanya júnior de Supermoto

El Campionat d’Espanya de Supermoto va disputar la seua cinquena i última cita a Tubilla del Llac, Burgos, concretament al Circuit de Kotarr. Les classificacions generals provisionals arribaven ajustades i els punts en joc de Kotarr van ser determinants.

En la categoria júnior Julen Avila que arribava com a líder, v a dominar ja en els entrenaments, confirmant els pronòstics i imposant-se en les dues mànegues, per certificar el seu títol de campió, amb uns registres bastant semblants. En la primera va invertir un temps d’1:18.575, i en la segona, 1:18.078. El podi es va repetir en les dues carreres, amb segon lloc d’Alejandro Rodríguez Mesa, amb 1:19.168 i 1:19.353, i tercer Jordi Antonio, 1:21.042 i 1:21.011.

Jordi Antonio ha ocupat la segona posició en la classificació general una vegada disputades les cinc proves del calendari, amb un total de 186 punts, per darrere del campió Julen Avila amb 235, i compartint podi amb Alejandro Plana, que ha estat tercer amb 148.

El pilot del Moto Club Alcanar ha anat de menys a més en la competició, finalitzant en quinta posició en la primera prova de Villena, i pujant al podi en la resta a Albaida, Tarancón i Forcadei, amb un tercer lloc, i el segon a Tubilla.