IniciEsportsJornada final de la competició de futbol sala dels Jocs Esportius Escolars...

Jornada final de la competició de futbol sala dels Jocs Esportius Escolars de la Terra Alta

El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà, l’alcalde de l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, Jordi Martin, i el president del Consell Esportiu de la Terra Alta, Isidre Sampé, van assistir a la jornada final de la competició de futbol sala que es va portar a terme a diverses poblacions de la Terra Alta i que tindrà lloc a la pista poliesportiva d’Horta de Sant Joan. Els equips, un total de 8, van estat formats per 80 xiquets i xiquetes, de categoria pre-benjamí fins aleví, de diferents escoles i municipis de la Terra Alta.

En aquest sentit la competició ha aconseguit a més de fomentar la pràctica de l’esport entre els joves de la Terra Alta amb tots els beneficis que això suposa en l’àmbit de salut física i mental; també activar i dinamitzar l’activitat social, familiar i econòmica dels diferents municipis. Amb el fenomen del despoblament rural, als municipis petits cada vegada els hi costa més poder formar equips esportius de qualsevol categoria i poder crear alhora qualsevol mena de lliga o competició escolar en l’àmbit oficial a la comarca.

Així, en comarques com la Terra Alta, on pel nombre de població costa formar equips i fomentar la participació dels infants i joves en aquest tipus d’activitats locals, cal cercar aquest tipus de solucions imaginatives i de col·laboració mútua entre municipis per tal d’arribar i fomentar l’activitat social i esportiva.

Així doncs, des del consell esportiu de la Terra Alta, i amb aquells esports que com el cas del futbol hi hagués un nombre mínim de jugadors/es al conjunt de la comarca, s’ha volgut donar l’oportunitat de poder fer equips aplegant nens i nenes de diferents escoles i municipis per tal d’aconseguir aquest objectiu de poder jugar i fer d’alguna manera aquella activitat física i/o esport que més els agrada sense la necessitat de desplaçar-se fora de la comarca.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies