IniciHandbolJornada plena d’activitats d’handbol per part del CE Tortosa a la...

Jornada plena d’activitats d’handbol per part del CE Tortosa a la Platja de les Avellanes de l’Ampolla

Després de no haver pogut celebrar l’edició de l’estiu passat del Torneig d’Handbol Platja per la pandèmia, enguany el Centre d’Esports Tortosa,organitzador amb l’Ajuntament de l’Ampolla,i la col.laboració del Consell Esportiu del Baix Ebreva optar per a fer una jornada lúdica a nivell intern i social per a retrobar sensacions com a col·lectiu, entre la família de l’handbol tortosí.

Es va celebrar el diumenge 11 de juliol en horari de 17 a 20 hores a la platja de les Avellanes de l’Ampolla en quatre camps. amb una inscripció final de 92 jugadors, delegats, entrenadors, directius, veterans i familiars, per a portar a terme l’activitat. Distribuïs en 16 equips, es van barrejar diferents categories, disputant-se un total de 20 partits. Cada participant va presentar la seva declaració responsable, respectant la traçabilitat corresponent.

A meitat jornada amb la presència del regidor d’Esports , Àlvar Casanova i de Toni Gerona Salaet ( exjugador i exentrenador d’equips del C.E. Tortosa i actualment seleccionador de Sèrbia i entrenador del;Chartres MHB de la máxima categoría de l’handbol francés, es va fer una foto grupal per a celebrar aquesta trobada. Va ser una jornada totalment festiva, per tant sense resultats i on l’Ajuntament de l’Ampolla va obsequiar amb una samarreta commemorativa a cada participant amb el logo d’enguany.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

35 + = 41

Últimes notícies