IniciBàsquetJornada victoriosa i de presentació dels equips del Bàsquet Amposta

Jornada victoriosa i de presentació dels equips del Bàsquet Amposta

El Club Bàsquet Amposta va viure una jornada festiva i plena d’ambient amb la presentació dels seus equips, que a més va anar acompanyada per la victòria dels dos equips séniors.

Al pavelló amb molta assistència de simpatitzants i familiars, i l’alcalde amb reconeixement a Pere Picot per la seua valuosa tasca, van fer acte de presència a la pista molts dels components dels equips masculins del sènior de Tercera Catalana, junior de Nivell A, infantil de promoció, mini i el mixte cadet amb el Tarragona, i els femenins, sènior de Tercera Catalana, infantil de promoció i pre-mini mixte (escola). Després van arribar les victòries dels dos equips séniors.

Un tercer quart pletòric, encamina la victòria

L’equip ampostí va reaccionar després del descans, per resoldre un partit que s’havia complicat molt. El primer quart va ser d’iniciativa local, però sense aconseguir una bona renda, finalitzant només amb una avantatge de dos punts. En el segon van augmentar els problemes en atac del conjunt ampostí, i els vendrellencs van marxar al descans amb una renda de dos punts 29-31.

A la segona part després del 31-33, va aparèixer un imparable Pastor, que amb 15 punts consecutius, va situar al seu equip per davant 46-41, finalitzant el tercer set amb 51-44.

En l’últim quart van mantenir l’avantatge per fins a un a màxima renda de 15 punts, 66-51, que van reduir amb tirs lliures els visitants.

El pròxim dissabte rebran a l’AE Claret, quart classificat en un partit complicat.

CB AMPOSTA, 66 (29)
CB AMPOSTA, 54 (31)

CB Amposta: Dasi (7), Marliere (8), Romero (12), Pastor (29), Fortuño (2) -cinc inicial-, Ruiz (4), Hamza, Castan, Abella, Leyenda (4). 26 faltes personals. Tres triples. 5/16 tirs lliures.

Resettecnic AB Vendrell 2: Rafols (1), Arrabal (7), Molina (10), Caballé (9), Rossell (8), – cinc inicial-, Suriol (2), Ballesteros (11), Aiguadé (1), Tejero (4), Murillo, Mimbrero (1), Caballé (9). 20 faltes personals. Quatre triples. 14/21 tirs lliures.

Àrbitres: Andreu Febrer del Arco i Jordi Ortega Urdiain.

Parcials: 17-15; 12-16; 22-13; 15-10.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la tretzena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

Remuntada ampostina als darrers deu minuts

El CB Amposta va resoldre un partit molt irregular, amb alternances i en la majoria de fases amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs. En el primer quart les locals l’encert en el tir exterior i tres triples, es van situar per davant amb una avantatge de sis punts.

A la segona part va millorar l’equip ampostí en defensa per arribar al descans amb només dos punts per darrere en el marcador (24-22). Es va complicar el partit en el tercer quan l’AD Torreforta, va disposar d’una màxima avantatge de 9 punts. Reacció en l’últim quart amb l’encert en atac d’Andrea Pujol i Paula Casajust, i la bona defensa deixant anotar només 5 punts al rival.

La pròxima jornada rebran el dissabte a les 20:00 hores al Bàsquet Ribes, tercer classificat.