IniciCiclismeBTTJosep Betalú se situa com a líder de la Titan Desert Almeria

Josep Betalú se situa com a líder de la Titan Desert Almeria

ESPORTS // Josep Betalú (KH7 Logifrio), ha donat un cop d’efecte a la Titan Desert Almeria 2020, després d’imposar-se en la segona etapa, amb un temps d’1:49′ 29.

Després 65 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell coberts en 2 hores i 31 minuts, el rei de desert, el ciclista que suma la victòria en les quatre últimes edicions d’aquesta cursa, atestaba un dur cop sobre la taula amb la victòria i el liderat. Betalú ha demostrat la seua condició de favorit que li pot portar a aconseguir el seu cinquè titol.

El corredor de l’equip KH7 Logifrio va mantenir un dur pols amb el mundialista Sergio Mantecón (Kross Racing Team), però una punxada d’aquest quan afrontaven la part final de l’etapa, el va deixar sense opcions de disputar la victòria i el càntabre va ser absorbit pel grup de perseguidors, que va entrar en meta a un minut i dotze segons.

Betalú encapçala la classificació general, seguit a 1’13 per Jesús del
Josep Betalú: “Aquest any la Titan té una etapa més no, així que hem de gestionar les etapes el millor possible. Per a mi era important des d’un principi agafar una mica de diferència.
Ahir a la reunió d’equip els vaig dir a tots que volia una carrera ràpida que es posessin forts a veure què passava. Sabia que hi havia un port i estava a l’espera de veure què passaria i aquí es veu qui té cames i qui no. Avui guanyava qui estigués fort, no hi havia estratègia. Ivan Díaz m’ha fet un últim relleu molt bo i jo he continuat i m’he pogut anar amb Sergio Mantecón. Ens hem entès bé, Sergio em mereix molt de respecte, és un grandíssim corredor algú que ve de el top 10 d’un campionat de món, és una cosa per tenir en compte. He vist que jo portava bones cames i he estat estudiant-lo, però ha punxat, he mirat enrere per si ho esperava i he vist que venia el grup, així que he pensat que em quedaven 15 km al màxim fins a arribar a meta i que no podia esperar-lo. M’he posat al màxim fins a la meta i he pogut treure un bon temps, però queda molta Titan i cal estar atent perquè pot passar de tot”.

Avui dimecres tercera etapa amb inici i final en Tabernas de 93 quilòmetres i 1663 metres de desnivell. Etapa en bucle, amb recorregut per la via verda de Lucainena, part ràpida i de descens, fins a la localitat de Sorbas, on començarà el retorn per pistes i rambles en bon estat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 72

Últimes notícies