IniciPoliesportiuEscacsJosep Chavarria nou president del Club Escacs Amposta

Josep Chavarria nou president del Club Escacs Amposta

Josep Chavarria Ferré és el nou president del Club Escacs Amposta. Després de l’assemblea extraordinària del Club Escacs Amposta del passat 15 d’abril de 2023, es va formalitzar oficialment el relleu a la presidència de l’entitat.

Josep Chavarria Ferré, membre de junta que assumia les tasques d’organització de les competicions per equips, serà el president del Club Escacs Amposta per la resta de mandat, en substitució de Ferran Torta, qui ja va renunciar al càrrec en la darrera assemblea ordinària. També ha estat baixa, Xavier Abarca, que traspassa el càrrec de secretari a Montse Fosch Reverté.

Ferran Torta ha dixat el càrrec després d’11 anys com a màxim mandatari de l’entitat, començant l’activitat el 2012. Fins a principis d’aquest 2023, també va ser el responsable de la delegació de Tarragona i Terres de l’Ebre de la Federació Catalana d’Escacs.

La nova junta directiva ha quedat configurada per Josep Chavarria com a president, Montse Biosca, tresorera; Montse Fosch, secretaria, i vocals Artur Tallada, Pere Luque, Isabel Obradós, Toni Pons i Montse Garcia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 53

Últimes notícies