IniciPoliesportiuJudoJúlio Fernández i Natàlia Penas classificats per a la fase final del...

Júlio Fernández i Natàlia Penas classificats per a la fase final del Campionat d’Espanya de judo

Julio Fernández i Natàlia Penas estarán amb la selecció catalana, a la fase final del Campionat d’Espanya júnior de judo, que es disputarà el pròxim 15 d’abril a Madrid.

Els dos components del Nucli Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, va obtenir la classificació en la fase est disputada el passat cap de setmana, al Centre de Tecnificació d’Alacant, en la que van competir els millors judokes de la categoria, de la Catalunya, Comunitat Valenciana, Balears i Múrcia.

Júlio Fernández es va penjar la medalla d’or en la categoria -90 quilos, després de superar a Alvaro Garcia Garcia (Balears), Acaymo Armas (Comunitat Valenciana), i en la final a Miguel López Prieteo (Comunitat Valenciana).

Natalia Penas, en -52 quilos, va superar a Esther Lorente (Comunitat Valenciana), i la companya de la selecció catalana, Gisela Molina del Club Judo Danés de Castelldefels, perdent només la final amb Aitana Mingot (Comunitat Valenciana).

Tambè va competir, obtenint la medalla de bronze, Clàudia Martí, que va començar perdent amb Laura Molina (Comunitat Valenciana), disputant la repesca, on va guanyar els dos combats amb Amelia Egea (Mùrcia) i la seua companya Júlia Beltran del Club Judo Ripoll.

Medalla d’Axel Gutierrez

Axel Gutierrez va pujar al segòn esglaó del podi, al Campionat de Catalunya de veterans, disputat al Complex Esportiu de Badia del Vallés, en la categoria – 100 quilos, M1 (30-34), nascuts entre els anys 1989 i 1993.