IniciPoliesportiuJudoJulio Fernández novè en la Supercopa d'Espanya junior de judo a Cáceres

Julio Fernández novè en la Supercopa d’Espanya junior de judo a Cáceres

Julio Fernández, del Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre va acabar novè en la categoria de menys de 73 quilos, a la Supercopa d’Espanya júnior disputada a Cáceres-Trofeo Diputación de Cáceres “Erasmo Remigio”, puntuable per al Campionat d’Espanya junior del 2023, disputat al pabellón multiusos Ciudad de Cáceres.

Julio va guanyar el primer combat a Félix Gómez Fernández d’Extremadura, i a vuitens, portava la iniciativa davant el gallec Gutier Marques, perdent quan només restaven tres segons per al final. En la repesca, Julio no va poder superar l’obstacle de l’extremeny Alvaro Vera Garcia. La medalla d’or va ser per al portuguès Otari Kvantizde, que es va imposar en la final a David Díaz Caballero de Cantàbria.

També formava part de la llista d’inscripció Natàlia Penas, que finalment no va competir a causa d’una lesió, de la que està pendent de conèixer el seu abast.