IniciFutbolFutbol BaseLa catorzena edició de l'ITE bat tots els rècords i vol ampliar...

La catorzena edició de l’ITE bat tots els rècords i vol ampliar categories per a l’any vinent

Després de dos anys on la pandèmia els va impedir poder dur a terme el Torneig Internacional Terres de l’Ebre durant la Setmana Santa, enguany l’esdeveniment esportiu ha tornat en més força que mai i ha batut tots els registres arribant a més de 100 equips participants, concretament han estat 104 distribuïts en les quatre categories participants des de prebenjamins fins als infantils. Ferran Simó, director de l’ITE destacava que “ha estat un èxit rotund! Després de la covid-19 no esperàvem tanta acceptació al torneig i hem batut tots els registres d’edicions anteriors” destacava Simó que afegia que “només la festa d’inauguració va reunir prop de 5.000 persones una Devesa a rebentar que presentava un aspecte mai vist, on no entrava ningú més i que demostra el fet que ens hem convertit en una referència en el món del futbol base“. “La presència de David Villa, campió del món, durant els quatre dies del torneig ha estat un aspecte a remarcar i ha passat per les diferents seus, fent-se fotografies i signant autògrafs a tothom que li demanava” destacava el director de l’ITE.

El campió del món, David Villa, signant un autògraf el dia de les finals a Amposta. Foto: ITE

En l’àmbit de participació 104 equips crec que no havien pres part a les Terres de l’Ebre i això crec que és un punt a favor. A ressaltar perquè ens consolida com al torneig més destacat de la zona on s’acumula una quantitat de gent bestial i un ambient festiu que no solament en l’àmbit de competició sinó en l’àmbit dels comerços, terrasses, als bars, als restaurants es va generar molt d’ambient. Sobretot a tots els camps de futbol participants en aquesta edició que pràcticament van emplenar cada dia de competició, fet que ens van destacar des dels mateixos clubs que acollien aquesta fase final, a les sis subseus que teníem en funcionament” deia Simó que afegia que “en l’àmbit de la mateixa competició em deixa gratament satisfet el fet d’haver anat gairebé quadrats en tots els horaris. En l’àmbit d’equips no hi va haver cap incidència en els més de 250 partits que es van disputar durant tres dies de competició (del 15 al 17 d’abril) crec que va ser una xifra remarcable per a un torneig que de mica en mica va creixent a passos agegantats” destacava el director de l’Internacional Terres de l’Ebre.

L’At. de Madrid, el Jabac Terrassa, el Set11 Esports i el Sant Ildefons, es proclamen campions

En les quatre categories de les quals consta el torneig, en prebenjamins l’At. de Madrid es va imposar en la final al conjunt del Set11 Esports per un resultat de 2 a 5; en benjamins el títol se’l va adjudicar el Jabac Terrassa que s’imposava als del Manzanares per 3 a 0; en alevins la victòria va ser per al Set11Esports va superar al Jabac Terrassa per un ajustat 1-0; mentre en infantils el triomf va ser per al Sant Ildefons que derrotava a la Canonja (0-1).

D’altra banda, a la fase de consolació (fase de plata) els triomfadors van ser en categoria prebenjamí per a l’Amposta superant per 3-0 al Jesús Catalònia; en benjamins es va imposar el Jabac Terrassa ‘D’ davant l’Ampolla per 1 gol a 3; i en alevins i infantils se la van adjudicar els de la Santa Creu que derrotaven a l’Ulldecona ‘B’ per 0-4 mentre superaven en la categoria superior al AB7 New York des del punt de penal, després d’acabar amb un empat a un gol i superant als estadeunidencs des del punt fatídic per 2 gols a 0.

Ampliar categories i seus, de cara a la 15a edició

La intenció de l’organització, veient tal com ha anat l’edició d’enguany i la bona acceptació que hem tingut, hem començat a treballar ja per a ampliar categories de cara a l’edició de l’any vinent, que suposarà la quinzena del torneig. Volem introduir la categoria de cadets i desdoblar la categoria d’alevins, en primer i segon any. A més a més, aquest increment ens farà créixer en seus que donada la bona resposta que ens hem trobat enguany i donat el gran nivell respecte a la inauguració a la Ràpita i la cloenda a Amposta, i el ‘feed-back‘ que ens hem trobat de polítics i autoritats que tots han lloat el treball que hem realitzat a la Ràpita, Amposta, Tortosa i l’Aldea i diumenge es van afegir Jesús i l’Ampolla, un fet insòlit a les Terres de l’Ebre que hi hagi sis seus en funcionament simultàniament. Una dada que ens fa ser optimistes veient la resposta política que ens ha arribat” destacava Simó que a més comentava que “el torneig està creixent i la bona acceptació que està tenint en l’àmbit d’equips locals ens fa ser optimistes de cara a les pròximes edicions i per fi estem veient com s’està gestant un projecte comú i no la competència per a ningú, perquè els equips treuen un rendiment econòmic i molt content perquè s’estan interessant moltes seus i ajuntaments de cara a futures edicions que ens marquem l’objectiu ambiciós de continuar creixent per a involucrar a molta més gent de la que ja tenim en l’actualitat, perquè vam tenir uns 50 col·laboradors treballant per al torneig, però volem continuar creixent en aquest aspecte. Si ho fem serà una molt bon senyal perquè les Terres de l’Ebre puguin gaudir d’un torneig molt, molt gran” sentenciava el director de l’ITE.

Galeria de fotografies:

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 21

Últimes notícies