IniciFutbol3ª CatalanaLa Cava es retroba amb la victòria després de tres empats consecutius...

La Cava es retroba amb la victòria després de tres empats consecutius (4-0)

A la quarta va anar la vençuda i la Cava podia trencar la dinàmica de tres empats consecutius imposant-se al filial del Tortosa en un duel on els de Jordi Roca van aconseguir resoldre el compromís amb tres gols abans d’arribar al descans.

Setze jornades imbatuts acumulen els blanc-i-blaus, que malgrat tot amb els empats acumulats en els partits anteriors han vist com el líder se’ls ha escapat a set punts i en aquesta jornada en què visiten al descendit Amposta B, si el Jesús Catalònia és capaç de superar a un Corbera d’Ebre ja matemàticament salvat, ja no tindrien opcions de disputar-li la primera plaça de grup als de la Santa Creu. Tot i això, els blanc-i-blaus intentaran acabar la temporada sumant els nou punts que li resten fins a final de la competició i esperar un miracle que es podria esvair aquest cap de setmana si els jesusencs són capaços de derrotar als de la Terra Alta a domicili.

Sabíem des de l’inici que havíem de guanyar sí o sí per mirar de trencar la dinàmica negativa de tres empats consecutius i sabíem que davant la nostra afició no ens podíem permetre cap més ensopegada” ressaltava el segon entrenador del CD la Cava Joan Miquel Vilaplana que ens afegia que “vam trobar dificultats d’entrada pel dispositiu de cinc defensors que ens va plantejar el rival i no podíem generar ocasions davant el bon treball defensiu dels tortosins. Amb el pas dels minuts vam saber interpretar de que havíem d’atacar per fora i deixar-nos de circular per dins, com estem acostumats. De mica en mica ens vam sentir còmodes amb aquesta tesitura de partit i vam poder generar arribades clares fins que en una internada d’Imanol per banda dreta. arribava fins la línia de fons des d’on ficava la pilota a l’arribada de Joel Crespo des de segona línia i al punt de penal rematava al fons de la xarxa, avançat-nos al marcador. El gol ens va donar més confiança i va esperonar-nos per a buscar encaminar el partit que es va obrir i arran de la sortida d’un córner Imanol molt llest va sacar al segon pal on Joel amb la canya a punt, tan sols li calia empentar la pilota per a ampliar les distàncies“. El partit se li ficava molt coll avall i deixaven el duel vist per sentència tan sols dos minuts més tard quan el central Arnau incorporat a l’atac en una acció a pilota aturada, recollia la segona acció en una bona pilota filtrada i rematava pràcticament a l’escaire, aprofitant un refús defectuós de la reraguarda visitant i establia el 3-0 abans del descans que ja ho deixava tot encaminat.

Amb els deures fets, sortien a la segona meitat amb la intenció de no deixar entrar al Tortosa dins al partit en cap acció i per contra Adri Alonso al minut 58 definia amb molta classe, regatejant al porter visitant i establint el quart gol. L’entrenador roig-i-blanc Òscar Rumense, resignat, ens explicava que la tònica del partit “va seguir en la línia dels darrers compromisos en un partit que vaig haver de convocar fins a cinc cadets dels quals quatre van ser titulars, i vam intentar fer un plantejament defensiu per controlar el gran potencial que disposa la Cava i en principi vam ficar-los serioses dificultats als locals fent un gran treball defensiu, però a partir del primer gol ens van dominar per complert i van sentenciar abans del descans amb tres gols que ja ho deixaven tot vist per a sentència” ens explicava l’entrenador tortosí que valorava les opcions de permanència del seu equip “nosaltres hem de seguir treballant per aconseguir la victòria que ens fa falta per a certificar la permanència a la categoria o esperar la derrota de l’Alcanar ja que li tenim el coeficient particular favorable. Nosaltres tot i això hem de sortir a guanyar el proper partit contra el Gandesa, per a respirar d’una vegada per totes i disfrutar el que ens resti de temporada” sentenciava Rumense.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-setena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior: