IniciPoliesportiuPàdelLa competició territorial de pàdel tornarà a les instal·lacions del Pàdel Indoor...

La competició territorial de pàdel tornarà a les instal·lacions del Pàdel Indoor de Flix

ESPORTS // La Federació Catalana de Pàdel ha programat els primers tornejos de la temporada 2020, amb els quals està previst que es reprenga la competició federada, sempre que les restriccions per la pandèmia de la covid-19 ho permeten.

La competició es va aturar després de la disputa de l’Open Head al Club Tennis Tarragona, que va començar a disputar-se l’11 d’octubre, i no es va poder finalitzar a causa de les mesures governamentals que van entrar en vigor. Ara a les comarques tarragonines les competicions tornaran amb motiu del campionat provincial, que la Catalana ha previst del 30 de gener fins al 7 de febrer al Pàdel Indoor de Flix.

Serà la primera vegada que les seues instal·lacions acolliran una competició oficial. Una setmana després, del 7 al 14 de febrer, les pistes del CT Reus Monterols acolliran el Campionat de Catalunya per equips de 2a categoria. El primer torneig del circuit provincial Open Head tindrà lloc del 28 de febrer al 7 de març al Pàdel Nou de l’Hospitalet de l’Infant. Estes mateixes instal·lacions acolliran la primera cita de menors, el Campionat de Catalunya, del 14 al 21 de febrer.