IniciAtletismeRunning SèriesLa Cursa del Pont de Deltebre posarà el punt final al Circuit...

La Cursa del Pont de Deltebre posarà el punt final al Circuit Running Séries Terres de l’Ebre

Després de dos anys sense poder celebrar la Cursa, del Pont de Deltebre arriba amb un nou format i recorregut, i posarà el punt final al Circuit Terres de l’Ebre del 2021. Aquesta última prova del calendari, es disputarà el diumenge 14 de novembre, i tindrà la sortida i arribada al Parc Fluvial de Deltebre, situat al costat del Pont lo Passador, i passarà també per Sant Jaume d’Enveja, valorant el pont que uneix els dos pobles. La cursa està organitzada per Idílic Turisme Esportiu amb la col·laboració dels dos ajuntaments. La sortida conjunta de les curses de 5 i 10 qm., i la marxa s’efectuarà a les 10:00 hores i mitja hora abans es disputaran les curses Kids per als més petits.

El circuit amb inici pel passeig del riu de Deltebre, seguirà en direcció’ La Cava, fins a arribar al restaurant «Olmos», per un circuit urbà, pel carrer Unió, Goles de l’Ebre fins a l’encreuament de «les 4 carreteres», carrer Trinquet, fins a arribar de nou al passeig del riu en direcció’ novament al pont Lo Passador, on allí´ hauran completat i acabat el circuit els participants dels 5km.

Els que han escollit la modalitat de 10 km seguiran, creuant el pont «Lo Passador» en direcció Sant Jaume d’Enveja, per fer un recorregut pel passeig del riu, fins al carrer Carles, girar amb l’avinguda Catalunya fins a arribar a l’avinguda de l’Ebre on allí es creuarà novament el pont, per arribar a la meta del parc fluvial de Deltebre.

En el cas dels participants en la modalitat marxa caminant, el circuit serà el recorregut des del parc fluvial, sortint en el mateix moment que la resta de participants de 10k i 5k, però en aquest cas, resseguiran els 5km pel nucli de Sant Jaume d’Enveja, creuant el pont i seguint el circuit marcat i acabar a la meta.

La cursa estrella, per als més petits, per viure una experiència única i que l’esportivitat sempre vaja per davant de la competitivitat, adaptat a diferents edats, amb dos distàncies 50 m i 100 m que transcorreran pel passeig del riu a Deltebre amb sortida des del parc fluvial. El lliurament de trofeus serà a les 11:45.

En la modalitat dels 10 quilòmetres arriben com a primers classificats de la Running Séries, Musa Sowe amb 495 punts seguit de Ferran de Torres, 451 i Enric Sales, 378, i les més destacades femenines, Gemma Colomé, 563, Clàudia Ferré, 397 i Gemma Caballé, 384. En els 5 quilòmetres primers llocs per a David Roda, 378, Alberto Dueñas, 311 i Aissa Ouchbab, 293, i Ruth Martí, 460, Anna Rebull, 358 i Anna Rodríguez, 317.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 38

Últimes notícies